Для 6 громад Харківщини передали шкільні автобуси (відео)

16:06  |  12.10.2023
Для 6 громад Харківщини передали шкільні автобуси

Фото: kharkivoda.gov.ua

Транспорт розподілили між 9 навчальними закладами Зачепилівської, Кегичівської, Наталинської, Сахновщинської, Старовірівської та Красноградської громад. Автобуси почнуть використовувати вже сьогодні задля забезпечення підвозу учнів на позашкільні заходи. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Така підтримка з боку держави та Міністерства освіти і науки надважлива, оскільки ми поповнюємо свій автопарк. Загальна потреба взагалі освітніх закладів області – ще 143 автобуси. Тому, враховуючи, що потреба чимала, працюємо над її вирішенням і над посиленням безпечного середовища у навчальних закладах», — додав Синєгубов.

Транспорт закупили коштом державної субвенції та органів місцевого самоврядування за 36 мільйонів гривень.

«Автопарк Харківщини зазнав страшних втрат внаслідок бойових дій, тому докладаємо усіх зусиль на рівні Уряду і профільних міністерств, аби відтворити ці втрати», — додав народний депутат України Павло Якименко.

Загалом сьогодні між громадами розподілили 12 шкільних автобусів.

«Ми готуємо бомбосховища та шкільні автобуси. Я думаю, спільними зусиллями ми запустимо навчальний процес або у змішаному форматі або очно. Так, розуміємо, що війна не закінчилася, діти, їх безпека та майбутнє – головне для нас», — додав голова Сахновщинської селищної територіальної громади Володимир Суєцький.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: