Для 37 медзакладів Харківщини передали гуманітарний вантаж (відео)

18:36  |  19.04.2023
Для 37 медзакладів Харківщини передали гуманітарний вантаж

Фото: kharkivoda.gov.ua

Гуманітарна допомога медзакладам регіону надійшла від американської благодійної організації Direct Relief, за сприяння благодійного фонду народного депутата Євгена Пивоварова. Про це повідомили в Харківській ОВА.

«Дякую за допомогу, яка зараз так необхідна нашим лікарням та пацієнтам. Ці медпрепарати на безоплатній основі за рецептами лікарів зможуть отримати всі пацієнти відповідних закладів охорони здоров’я міста та області», – сказав Олег Синєгубов.

Загалом від американської благодійної організації Direct Relief до Харківщини надійшло 55 палетів медикаментів – 72 найменувань, серед яких кардіологічні, гіпер- та гіпотонічні, сечогінні, імуномодулювальні, діабетичні, протипухлинні, знеболювальні, нейролептичні, гормональні, міорелаксанти та інші препарати.

Крім ліків медзакладам регіону також передадуть спеціалізований одяг, обладнання, маски, спиртові серветки та інші витратні медичні матеріали.

Як зазначив директор Департаменту охорони здоров’я ХОВА Максим Хаустов, лікарські препарати надійдуть до міських та обласних закладів охорони здоров’я і будуть передані пацієнтам як на первинній ланці, так і на рівні лікарень, де буде здійснюватися розподіл.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: