Дітей з Харкова запрошують взяти участь у встановленні Національного рекорду України

18:04  |  21.07.2023
«Помножимо радість на 1000!»

«Помножимо радість на 1000!»

Дітей з Харкова запрошують взяти участь у встановленні Національного рекорду України «Помножимо радість на 1000!» до Міжнародного дня радості, який відзначається 1 серпня.

Як повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, громадська організація «Можливості. Мотивація. Медіа» в рамках проєкту Kids UA до Міжнародного дня радості проводять захід, під час якого 1000 українських дітей через застосунок Ізі Бізі від MaPanda отримають дзвінок-привітання від анімованого персонажа – Морквинки, тим самим «Помножать радість на 1000».

Команда організаторів має на меті поставити рекорд – 1000 дзвінків малюкам одночасно. Рекорд буде офіційно зафіксований представниками Національного Реєстру Рекордів України.

«Одночасно діти отримають «Чарівний дзвінок-привітання» від морквинки та разом з персонажем будуть грати, виконувати інтерактивні завдання та навіть малювати на екрані. За кожною Морквинкою «сховається» волонтер, який за допомогою застосунку буде керувати діями та голосом персонажа. Але це –  таємниця команди рекорду: організатори прагнуть зберегти атмосферу чарівності для кожної дитини», — розповідають організатори.

Батьки дітей віком 6-9 років, які мають бажання щоб їх дитину привітали з днем радості, можуть зареєструватися за посиланням.  Участь безкоштовна. Реєстрація триває до 27 липня.

Захід реалізується командою проєкта Kids UA з ГО «Можливості. Мотивація. Меді» спільно зі Школою Ізі Бізі при співробітництві з МaPanda та Bini Games, за підтримки проєкту «Розбудова структур надання послуг та освітнього потенціалу для психосоціального забезпечення в Україні», який імплементується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) за дорученням Федерального уряду Німеччини та Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Команда Kids UA з ГО «Можливості. Мотивація. Медіа»  вже цілий рік впроваджує  «Чарівні Дзвіночки» через застосунок Ізі Бізі від MaPanda в проєкті психологічної підтримки для дітей 4-9 років. За рік з анімованим персонажем застосунку — Чарівною Морквинкою — познайомились більше 2000 діточок.

 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: