ДЕКА вітає всіх харків’ян зі святом міста

11:25  |  23.08.2023
Новини компаній

23 серпня — день міста-героя, незламного та квітучого Харкова. На честь свята Торгова мережа ДЕКА пропонує всім клієнтам знижку 10% на асортимент годинників та прикрас. Акція буде тривати з 23 по 25 серпня у магазинах мережі в ТРЦ «Нікольський» та ТРЦ «Дафі». Магазини працюють з 10 до 21 години. Не втратьте можливість завітати та потішити себе новим аксесуаром.

Зустрічайте 369-ліття рідного міста розкішно та з приємним знижками

Головна умова акції — придбати годинник або прикрасу в період з 23 по 25 серпня 2023 року. Знижка 10% розповсюджується на весь асортимент. У наявності багато годинників від світових брендів зі Швейцарії, Німеччини, Італії, США та Японії. На вибір годинники Atlantic, Balmain, CASIO, Certina, Daniel Wellington, Diesel, Hugo Boss, Epos, Longines, Rado, Tag Heuer та багатьох інших. 

Знижки не діють тільки на смартгодинники, продукцію брендів Tissot та Swarovski.

Підібрати моделі ви можете і на офіційному сайті магазину ДЕКА та замовити до одного з фізичних магазинів Харкова. Незалежно від часу доставки, знижка зберігається за всіма клієнтами, які зробили замовлення в момент дії акції. Оплатити покупку пропонуємо зручним для вас способом: готівкою, карткою, криптовалютою або оформити розстрочку на 3 місяці від магазину.

ДЕКА — це завжди висока якість та турбота про кожного клієнта

ДЕКА — лідер з продажу оригінальних годинників та прикрас в Україні. Понад 30 років українці довіряють магазину, обираючи для себе тільки найвищу якість. Кожен товар має відповідну сертифікацію, що підтверджує його оригінальність та надійність. Після покупки клієнт отримує офіційну гарантію на 1-3 роки від магазину та виробника. 

Магазини ДЕКА в Харкові — не тільки про різноманітний асортимент та преміум якість, але й про турботливе обслуговування з боку наших уважних спеціалістів. У Торговій мережі працюють тільки сертифіковані консультанти, які: 

  • Вислухають побажання. 
  • Познайомлять з асортиментом та розкажуть про історію кожного бренду. 
  • Проведуть примірку вподобаних моделей. 
  • Скорегують розмір ремінця відповідно до зап’ястя. 
  • Підберуть подарункове пакування. 
  • Розкажуть про всі нюанси експлуатації та догляду за обраною моделлю. 
  • Дадуть відповіді на всі запитання. 

Кожного року рівень обслуговування удосконалюється, а асортимент зростає. Саме час переконатися в цьому, та завітати до нашого магазину в Харкові.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: