«Давайте не превращаться в обиженных детей, которым во время простуды родители запретили есть мороженое», — Зеленский (видео)

20:02  |  07.04.2020
"Давайте не превращаться в обиженных детей, которым во время простуды родители запретили есть мороженое", - Зеленский (

Фото: president.gov.ua

Президент Владимир Зеленский говорит, что власть действует настолько жестко, насколько этого требует а и симметрично с другими странами мира. Об этом он сказал в свое обращении к украинцам.

«Дорогі громадяни! Сьогодні наша держава діє настільки жорстко, наскільки цього вимагає розвиток ситуації в Україні. Наші дії є абсолютно симетричними з більшістю країн Європи та світу. А санкції за порушення правил у, наприклад, в Італії становлять до трьох тисяч євро, у Франції – майже чотири, у Сінгапурі – до десяти тисяч доларів, а в Іспанії – до тридцяти тисяч євро. Ми всі стоїмо на сторожі демократичних цінностей і свобод, але є часи, коли пріоритетом стає здоров'я та життя цілої нації. Сьогодні саме такий час. Давайте не перетворюватися на ображених дітей, яким під час застуди батьки заборонили їсти морозиво. Всі обмеження є лише тимчасовими незручностями, вони – важливі й потрібні для вашої ж безпеки», — сказал президент Украины.

Зеленский напомнил, что 6 апреля правительство ввело новые ограничения для преодоления короновируса.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Ольга 21:03 | 07.04.20

    БлаЗЕнь, в країнах, які ставиш в приклад по штрафах, людей дійсно лікують, забезпечують всім необхідним і надають всіляку підтримку. В наших аптеках немає масок і ліків (твої подєльники продали), а ти тільки зміг включити репресивний карантин, не даючи людям взамін нічого, віднявши у них зарплати і свободу. Ти розбалуваний своїми совковими батьками недоросль, який не хоче зрозуміти, що ти тільки бездарний клоун і більш ніхто.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: