Четверо поранених упродовж доби: поліцейські Харківщини документують злочинні дії росіян

10:16  |  20.02.2023
Четверо поранених упродовж доби: поліцейські Харківщини документують злочинні дії рф

Фото: hk.npu.gov.ua

Постійному терору з боку російських окупантів піддаються громади Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів. В результаті чергових обстрілів травмовано четверо людей. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Минулої доби ворог продовжив накривати вогнем з мінометів, ствольної та реактивної артилерії прикордонні райони області.

Вранці 19 лютого противник кілька разів обстріляв Куп’янськ. Один зі снарядів влучив у домоволодіння. На іншій вулиці внаслідок вибуху загорівся гараж. Пошкоджені будівлі цивільного підприємства, дев’ятиповерхівка, приватні будинки, гараж, господарчі споруди.

У Кругляківці Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 40-річний чоловік. Вдень під ворожий вогонь потрапив Вовчанськ. Отримала поранення жінка 44 років. Медики надали їй допомогу на місці.

Протягом дня окупанти атакували села Вовчанські Хутори, Липці, смт Дворічна. У Липцях внаслідок обстрілу поранення отримали жінки 50 та 32 років. На кількох вулицях зруйновані приватні домоволодіння, в яких вибило вікна, потрощені дахи та паркани.

В смт Дворічна обстрілом пошкоджено будівлю пожежно-рятувальної частини, заклад охорони здоров’я, приватні гаражі та автомобілі.

Упродовж доби в зону вогневого ураження потрапили населені пункти Харківського району. Вибухи снарядів пошкодили приватні оселі громадян та інше майно.

Працівники слідчо-оперативних груп територіальних підрозділів поліції провели огляди місць подій та зафіксували наслідки злочинних дій окупантів.

Інформацію за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: