Через ворожі удари на Харківщині загинув чоловік, постраждали ще десять людей, серед яких двоє дітей: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

11:52  |  03.07.2024
Через ворожі удари на Харківщині загинув чоловік, постраждали ще десять людей, серед яких двоє дітей: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом минулої доби росіяни завдавали удари по місту Харків та населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вранці 3 липня російські окупанти завдали чотири удари КАБами по селу Борова. З уламковими пораненнями 50-річний чоловік госпіталізований до лікарні. У 75-річної жінки гостра реакція на стрес. Спалахнув приватний будинок. На місці пожежі в будинку виявлено тіло чоловіка 1975 року народження. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок дитячої творчості, магазин та приватні домоволодіння.

Селище Руська Лозова окупанти обстріляли з ЗРК С-300. Пошкоджені приватні домоволодіння. Поранені жінка та чоловік. Доставлені в лікарню.

2 липня з РСЗВ «Ураган» росіяни завдали удар по селищу Куп’янськ-Вузловий. Поранена 80-річна жінка.

У селі Малі Проходи внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено приватний будинок. Отримав поранення 85-річний чоловік.

Ворожим обстрілом у селі Новоосинове пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди.

Два авіаудари завдали росіяни по місту Харків. Поранені четверо людей, серед яких 12-річна дівчинка та 15-річний хлопець.

Внаслідок ворожого обстрілу керованими авіабомбами села Шевченкове пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: