Через ворожі обстріли Харківщини є загиблі та постраждалі: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян за добу

12:01  |  14.02.2024
Через ворожі обстріли Харківщини є загиблі та постраждалі: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів росіян за добу

Фото: hk.npu.gov.ua

Протягом 13 лютого росіяни завдавали удари по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

Вчора окупанти обстріляли село Курилівка Куп’янського району. Зафіксовано влучання на територію фермерського господарства. Пошкоджені складські приміщення та будівлі підприємства. Загинули 55 та 56-річні чоловіки. Також травми отримали ще дві людини. Постраждалих доставили до лікарні.

У місті Вовчанськ 61-річна жінка загинула, 50-річна жінка отримала поранення. Пошкоджений приватний будинок, гараж, приватний автомобіль та приміщення магазину.

В селі Чорне Куп’янського району пошкоджений гараж.

Також під обстрілами були села Уди, Козача Лопань, Ветеринарне, Варварівка, Резнікове, Дворічна, Іванівка, Синьківка, Петропавлівка та інші населені пункти.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: