Через російську агресію на Харківщині поранені мирні мешканці, зруйнована цивільна інфраструктура: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф

10:47  |  28.06.2024
Через російську агресію на Харківщині поранені мирні мешканці, зруйнована цивільна інфраструктура: слідчі задокументували наслідки воєнних злочинів рф

Фото: hk.npu.gov.ua

Росіяни завдавали удари по Харкову та населених пунктах Харківського, Ізюмського та Куп’янського районів з різних видів озброєння. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

27 червня окупанти вперше завдали удари ФАБ-500 по місту Харків. Зазнали поранень цивільні особи. Пошкоджено чотири приватних домоволодіння, три багатоквартирні будинки, приміщення закладу освіти, гаражі.

У селі Кругляківка під час ворожого обстрілу з РСЗВ «Ураган» травмовано цивільну жінку. Пошкоджено приватні домоволодіння, господарчі споруди.

Внаслідок ворожого обстрілу у селі Ківшарівка зазнали поранень жінка та чоловік. Пошкоджено три багатоквартирних будинки.

Через російські обстріли села Богуславка зазнали поранень двоє цивільних осіб.

По селу Глушківка росіяни завдали авіаудари. Пошкоджено чотири приватних домоволодіння.

Під час ворожого артилерійського обстрілу у селі Подоли пошкоджено приватне домоволодіння.

Росіяни обстріляли село Загризове. Пошкоджено приватне домоволодіння.

У селі Піски-Радьківські внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено чотири приватних домоволодіння.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: