Через російські обстріли в Харківській області 1 людина загинула, 5 — поранені, в тому числі 3 дітей — Синєгубов

9:29  |  14.06.2022
Окупанти обстріляли район П’ятихаток: постраждав 62-річний чоловік - Синєгубов

Минулої доби російські окупанти продовжили обстріли Харкова та Харківського, Ізюмського, Богодухівського та Чугуївського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Унаслідок обстрілів у селищі Жуковського 1 цивільна людина поранена.

В області пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, склади, сталися лісові пожежі. У с. Малинівка через обстріли окупантів поранення отримали 2 дітей – хлопчик 11 та дівчина 17 років. У смт Печеніги поранена дитина 3 місяців, на жаль, її 35-річна мати загинула. У с. Загороднє 1 поранений.

Загалом в області 1 людина загинула, 5 — поранені, в тому числі 3 дітей.

У Харківському районі через влучання чотирьох російських ракет сталася пожежа у складських приміщеннях, горіли вантажні автомобілі. Площа займання склала 2000 кв. м.

«На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог, як і раніше, сконцентрований на обороні. На Ізюмщині ворог намагається встановити контроль над Богородичне та готує наступ на Слов’янськ. Наші захисники протидіють ворогу, завдаючи йому відчутних втрат. У районі Ізюма нашими військовими знищено черговий російський вертоліт Ка-52. Віримо у Збройні Сили України», — повідомив Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: