Благодійники долучаються до відновлення систем теплопостачання на Північній Салтівці

12:16  |  13.07.2022
Благодійники долучаються до відновлення систем теплопостачання на Північній Салтівці

Фото: city.kharkov.ua

Працівники КП «Харківські теплові мережі» щодня ведуть ремонтні роботи на Північній Салтівці, що страждає від обстрілів окупантів. Як повідомили на підприємстві, у цьому районі все частіше бувають представники благодійних організацій – світ вражений стійкістю харків’ян і хоче допомогти.

Днями Північну Салтівку відвідала операційний директор Асоціації «Медична та благодійна допомога «Франція – Україна» Діана Дольс, яка вивчає потреби пошкоджених війною цивільних об’єктів.

Окрім шкіл та лікарень, у цей перелік входять і тепломережі. Після огляду зруйнованих об’єктів благодійниця з Франції та керівництво КП «ХТМ» домовилися визначитися із першочерговими потребами та  далі вирішувати, чим можна якнайшвидше допомогти підприємству.

«Зима завжди приходить за розкладом, тому працівники ХТМ щодня їдуть у цей район відновлювати джерела теплопостачання. На всіх пошкоджених котельних кипить робота. Запах горілого в повітрі і звуки обстрілів тут не вщухають досі, але харківські теплоенергетики все одно міняють побиті труби і відновлюють розбиті стіни. Запірна арматура, труби і навіть цегла – сьогодні Північна Салтівка потребує багато ресурсів і людських сил», — зазначили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: