Бійці 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка отримали авто

15:30  |  22.08.2022
Бійці 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка отримали авто

Фото: kharkivoda.gov.ua

Позашляховик передали начальник ХОВА Олег Синєгубов та народний депутат Павло Якименко.

Олег Синєгубов підкреслив, що завдяки спільній підтримці депутатів та волонтерів вдається забезпечувати всім необхідним 92-гу окрему механізовану бригаду імені кошового отамана Івана Сірка.

«Сьогодні ми передали нашим захисникам Toyota Hilux – це зручний пікап, який допоможе бійцям виконувати різні завдання. Така машина дуже необхідна для військових, тому дякуємо за допомогу у її придбанні», – наголосив Олег Синєгубов.

Як зазначив Павло Якименко, машину змогли купити волонтери.

«Машини необхідні завжди, так само як і, наприклад, дрони. Бо насправді це є розхідний матеріал. Сьогодні для ЗСУ збираємо авто у всій Україні, у всій Європі. Намагаємося якомога більше допомагати військовим», – сказав Павло Якименко.

Також він додав, що за час війни передали понад 25 авто для захисників Харківщини.

«Машина на передку має ключове значення, і підвіз боєкомплекту, і евакуація поранених, і мобільність груп, які виходять за нуль. Оскільки авто стає статичною ціллю, коли група виходить, то воно є дуже легкою здобиччю для противника. Тому постійно треба оновлювати автомобільний фонд», – розповів один з військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: