«АТОшники – не люди, і це офіційна позиція вишу, посадова особа якого її декларує?», — военнослужащий о замдекане в ХНУ имени Каразина

17:40  |  25.03.2018

Фото: www.facebook.com/Karazin.University

Максим Ефименко — студент 2 курса заочного отделения экологического факультета Харьковского национального университета и военнослужащий, принимающий непосредственное участие в боевых действиях — утверждает, что заместитель декана по воспитательной работе экофака ХНУ им. В.Н. Каразина лишает его возможности получать высшее образование. Об этом он написал на своей странице в Facebook.

«Зараз у мене сесія і в цей же час я знаходжуся на лікуванні після поранення, але не зважаючи на це я з’явився до університету. На кафедрі працює викладач – Кривицька Івета Анатоліївна, яка є водночас заступником декана факультету з виховної роботи. 22 березня цього року ми спілкувалися з нею стосовно мого навчання. Під час розмови виявилося, що я маю незданий екзамен і взагалі я маю «одуматися і не здобувати вищу освіту, в нашій країні є декілька мільйонів людей без освіти і вони добре живуть, працюють і в них все добре і взагалі до чого АТОшникам вища освіта?». Прошу ще раз звернути увагу: ця людина – заступник декана факультету з ВИХОВНОЇ РОБОТИ!!! У мене питання до адміністрації вишу: чим я відрізняюся від інших людей і чому мене позбавляють права на освіту? АТОшники – не люди, і це офіційна позиція вишу, посадова особа якого її декларує? За яким принципом пані Кривицька вирішує хто з людей повинен мати вищу освіту, а кому вона ні до чого? Особисто мені дуже хотілося, щоб ці питання їй поставив особисто ректор університету, і бажано, щоб при цьому були присутні працівники Міносвіти та активісти громадських організацій. Чи має право займатися виховною роботою студентів людина, яка з такою зневагою ставиться до людей, які захищають свою Батьківщину?», — написал Максим Ефименко.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=195345687737338&id=100017857233754&pnref=story

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: