Албанське місто допоможе реконструювати одну з харківських шкіл

21:21  |  06.07.2022
Албанське місто допоможе реконструювати одну з харківських шкіл

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов 6 липня взяв участь у спеціальній сесії міської ради міста Тірана (Республіка Албанія). Також у засіданні взяли участь Посол України в Албанії Володимир Шкуров, Почесний консул України в Албанії Бледі Байрактарі та Почесний консул Республіки Албанія в Україні Шахін Омаров.

Спеціальну сесію провели, щоб поспілкуватися з Харківським міським головою та обговорити питання надання гуманітарної допомоги місту Харкову.

Депутати міської ради Тирани ухвалили рішення про реконструкцію однієї з харківських шкіл як допомогу місту-побратиму.

Ігор Терехов подякував колегам з Албанії за участь у житті Харкова та розповів про руйнування у місті. За його словами, зараз команда міської ради опрацьовує концепцію створення Координаційної ради міст-партнерів для максимально ефективного використання інструменту міжмуніципального співробітництва.

«Тирана має свій досвід відновлення міста та розвитку економіки, саме тому ми будемо вдячні за вашу допомогу та сприяння нашому місту у процесі післявоєнного відновлення, у тому числі шляхом участі в роботі Координаційної ради міст-партнерів. Упевнений, що лише спільними зусиллями ми зможемо досягти миру, стабільності та процвітання», — наголосив мер Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: