А вы видели как плавает асфальт? В Купянске дождь порвал и вымыл дорожное покрытие (видео)

9:13  |  21.07.2018

Фото: nashridkup.com.ua

В Купянске, Харьковской области, из-за сильного ливня вода полностью смысла асфальт на одной из улиц города. Об этом вчера, 20 июля, сообщило местное издание «Наш родной Купянск».

По информации издании, ливень вчера начался ровно в 15:00 и наделал тот ливень беды.

«З вулиці Тітова та з Центрального майдану вода просто поперла вниз по вулиці Кавказ. Але на цій крутій вулиці немає бордюрів і потоки води прорвалися до людських осель, повимивавши глибокі рівчаки у дворах та городах. Колись давно, як тільки почала будуватися вулиця Сизонівка (яку чомусь перейменували на Мічуріна), господарі по Кавказському спуску прокопали спеціальну водовідводну канаву, щоб вода бігла до Оскола… Потім вулиця Кавказ була вимощена шикарним камінням. Полонені німці так майстерно забутували саме спуск до Оскола, що дорога була міцною і надійною, адже вона фактично тримає від зсуву величезну гору з вулицею Тітова, яка колись так і називалася Нагорна. Потім тут у 80-х намагалися провести водогін. Розламали бруківку, вирили канаву, закопали труби і зверху просто накидали те каміння. Як змогли втрамбували і поклали шар бетону та тоненький шар асфальту. Водогін той так і не запустили. А  дощові та повеневі води підмили той асфальт і бетон, дорога просіла в багатьох місцях, адже на вулицях Кавказ і Мічуріна зараз дуже інтенсивний рух легкових і вантажних автомобілів», — пишет издание.

По их информации, достаточно давно на улице делали ремонт и клали один шар асфальта. И вчера во время дождя асфальтовое покрытие просто порвало водой начиная с самого верха и до реки.

В YouTube пользователь Александр Ковшарь опубликовал видео, где видно, как местные жители спасали дома от наводнения и собирали куски асфальта.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: