9000 доларів США за втечу ухилянтів до рф: поблизу кордону на Харківщині затримано ділка (відео)

16:39  |  08.04.2024
9000 доларів США за втечу ухилянтів до рф: поблизу кордону на Харківщині затримано ділка

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник за грошову винагороду у розмірі 9 тисяч доларів США налагодив схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон з території Харківської області до Бєлгородської області рф в обхід встановлених пунктів пропуску. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Правоохоронці викрили чоловіка 7 квітня неподалік в’їзду до села Одноробівка Богодухівського району в момент спроби переправити 34-річного ухилянта до Бєлгородської області.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання 56-річного фігуранта  виявлено та вилучено грошові кошти, отримані за незаконне переправлення, та мобільний телефон.

Організатора каналу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії та затримання проводилося працівниками управління міграційної поліції спільно зі слідчими слідчого управління, спецпризначенцями ГУНП в Харківській області, під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури.

Тривають слідчі дії, встановлюються інші незаконно переправлені особи.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: