20-річну дівчину, яку розшукували на Харківщині знайшли вбитою: підозрюваного затримали

15:44  |  25.07.2024
20-річну дівчину, яку розшукували на Харківщині знайшли вбитою: підозрюваного затримали

Фото: hk.npu.gov.ua

Тіло 20-річної мешканки міста Красноград, яка перебувала у розшуку як безвісти зникла з 15 липня, виявили з ознаками насильницької смерті через 9 днів пошуків. Як виявилося, до вбивства причетний 35-річний знайомий вбитої. Наразі він затриманий. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

15 липня до поліції звернулася мешканка Харкова та повідомила про зникнення своєї 20-річної сестри. Зі слів заявниці, дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвір’ї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах.

До пошуків були залучені поліцейські територіальних підрозділів, спеціалізована кінологічна група з пошуку та ексгумації тіл загиблих та останків громадської організації «Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін «Антарєс» та пошукова група «Троянда на руці».

В ході проведення розшукових заходів оперативники Красноградського РВП та Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановили, що напередодні зникнення дівчина була разом з 35-річним знайомим. Чоловік вбив її, а тіло закопав у лісі.

Наразі тіло жінки направлено на експертне дослідження.

Слідчим Красноградського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: