Як вибрати спортивну подію для успішної ставки

10:12  |  08.06.2024
Як вибрати спортивну подію для успішної ставки
Новини компаній

Ставки на спорт – один із популярних і захопливих видів розваг для багатьох уболівальників. Азарт і можливість заробити гроші роблять беттінг особливо привабливим. Букмекерські контори пропонують широкий вибір спортивних подій, на які можна укласти парі: від футболу та баскетболу до тенісу та гольфу. У лінії можна знайти навіть екзотичні види спорту, кіберспорт, віртуальні ігри… Онлайн-беттінг, фактично, не обмежує у розписі. У цьому і полягає складність: попервах дуже складно вибрати свій вид спорту і стратегію.

Багато новачків у беттінгу розпилюються на різні ставки, що в результаті призводить до втрат. Хтось вважає за краще укладати парі на своїх фаворитів, ґрунтуючись на емоціях та інтуїції. Інші ж віддають перевагу аналізу статистики, форми гравців та інших факторів, щоб зробити більш аргументоване рішення. І той, і інший варіант може принести позитивний результат. Ми пропонуємо ознайомитися з критеріями, що допоможуть вам вибрати матчі для ставок.

Вид спорту

Загалом будь-яка спортивна дисципліна придатна для укладення парі. Однак, найчастіше ставки роблять на футбол. Це пов’язано з тим, що він більш передбачуваний та має широку популярність. З футболу відбуваються різні матчі, зокрема чемпіонати країн, Ліга чемпіонів, Ліга Європи та багато інших турнірів.

Однак, є гравці, які віддають перевагу більш рідкісним видам спорту або менш відомим змаганням. Вони шукають варіанти для ставок на недооцінені букмекерами події. Такі види парі називають валуями. Це може бути вигідним стратегічним підходом, особливо якщо ви знаєтесь на конкретному виді спорту або змаганні краще, ніж більшість букмекерів або інших гравців.

Отже, для укладення парі важливо мати уявлення про спортивну дисципліну. Якщо ви добре розбираєтеся в дартс або гандболі, робіть ставки на цей вид спорту. 

Коефіцієнти

Коефіцієнти, що пропонуються букмекерськими конторами, зазвичай містять у собі маржу. Вона гарантує прибуток букмекеру незалежно від результату події. Тому коефіцієнти не відображають точної ймовірності результату, а скоріше є її оцінкою від букмекерської компанії з урахуванням маржі.

Букмекери коригують коефіцієнти залежно від різних чинників: обсяг ставок на певний результат, нова інформація про команди або гравців, зміни в співвідношенні сил тощо. Наприклад, якщо велика кількість ставок робиться на один конкретний результат, букмекер може зменшити коефіцієнт на нього, щоб збалансувати ризики або скоротити потенційні збитки.

На так званих прогрузах можна отримати прибуток: якщо ви впевнені, що більшість ставок буде зроблена на перемогу фаворита, то на зворотний результат матчу вигідніше ставити за 5-10 хвилин до початку зустрічі. Тут більше можна дізнатися про стратегії та коефіцієнти БК.

Мотивація гравців

Значення матчу для команди може суттєво впливати на їхню мотивацію та підхід до гри. Це, звісно, може змінити оцінку шансів на перемогу.

Наприклад, у товариських зустрічах або в матчах-відповідях кубкових поєдинків після великої перемоги в першій грі фаворит може вирішити віддати перевагу резервному складу або провести експерименти з тактикою, що може знизити ймовірність успішного виступу. Такі зміни в складі або тактиці можуть зробити результат матчу менш передбачуваним і збільшити ризик для тих, хто робить ставки на цей матч. Тому важливо стежити за рішеннями тренера, його думкою щодо результативності гравців. 

У плей-офф єврокубків звертайте увагу на цільову різницю. Якщо команді потрібна перемога з різницею у два і більше голи, вона, ймовірно, буде налаштована на атакувальний футбол. Логічно, що оборонна тактика не сприяє більшому забиванню голів. Атакувальні дії на полі підвищують ймовірність великої кількості забитих м’ячів, а активна гра в цьому випадку позитивно впливає на шанси команди здобути перемогу в матчі.

Таким чином, розуміння контексту і важливості матчу може бути ключем до точнішої оцінки бетторами їхніх шансів на успіх і, отже, до більш обґрунтованих ставок.

Надійність букмекерської контори 

Успіх ставки залежить і від букмекера. Ви можете вдало укласти парі, але з виведенням виграшу можуть виникнути проблеми. Це стосується ситуацій, коли беттор користується послугами несумлінних букмекерських контор. Тому уважно поставтеся до вибору букмекера. Важливо, щоб ви чітко розуміли правила платформи. Наприклад, служба техпідтримки 22Бет працює цілодобово, тому ви завжди можете уточнити інформацію, що вас цікавить. 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: