Як не залишитися без електроенергії взимку?

9:10  |  18.11.2017
Генератор
PR

Якщо ви маєте заміський будинок для відпочинку або постійно живете у т.з. приватному секторі, слід пам’ятати про можливі перебої з опаленням, особливо на початку нової зими.Для таких випадків стане у нагоді пересувний теплогенератор. Ці прилади бувають дуже різні.

Підібрати необхідний саме вам можна на сайті мережімагазинів «Фокстрот».

Типи палива

Існує, щонайменше, три типи теплогенераторів, залежно від палива на якому вони працюють. Це, власне, бензогенератор, дизельний генератор та електрогенератор. Залежно від потужності, рівня шуму підчас роботи та технічних особливостей, генератори можуть сильно відрізнятися за ціною. Найпростіший теплогенератор потужністю у 3 кВт стане вам у 3000-4000 грн, але є і значно дорожчі моделі. Одним із лідерів на ринку теплогенераторів є компанія FORTE. Цей виробник пропонує цілу шерегу різних за потужністю та іншими властивостями генераторів. Варто звернути увагу на бензогенератор FORTE FG6500 E.

Потужність

FORTE FG6500 E – це однофазовий бензиновий генератор із максимальною потужністю у 5.5 кВт (номінальна 5 кВт) та вихідною напругою 220 В. Цієї потужності вистачає для обігріву 50 м2 жилої площі (1кВт на 10 м2). Достатньо, аби перечекати до того, як відновлять центральне опалення або для того, щоб зігріти технічне приміщення, комору, невеличкий магазин тощо.ДвигунFORTE FG6500 E має одноциліндровий, 4-х тактовий бензиновий двигун з повітряним охолодженням, а також електричний стартер, що значно спрощує й убезпечнює запуск теплогенератора. Утім, можна запустити двигун також і вручну, за допомоги спеціального дроту. Робочий обсяг двигуна складає 389 см3.

Економічність і рівень шуму

Бензогенератор має 25-ти літровий бак. Витрата палива на виробництво 1 кВт тепла на годину складає 0.55 л. Тобто використання генератора на максимальній потужності протягом однієї ночі, коштуватиме приблизно 750-800 грн – доволі економічно. Використовуючи FORTE FG6500 E на 90% його максимальної потужності, теплогенератор здатен автономно працювати до 11 год. Рівень шуму складає 74 дБ.

Мобільність і компактність

Цей генератор має два досить великих транспортні колеса, а також спеціальні ручки з гумовими накладками, що значно полегшує його переміщення територією вашого господарства. До того ж, він може працювати на трьох типах палива: бензині, метані та пропан-бутані. Щоб спростити керування FORTE FG6500 E, всі його елементи зібранні в одній панелі. Більш надійним FORTE FG6500 E робить міцний сталевий каркас. Загальна вага цього приладу 95 кг, але це не становить проблеми, адже теплогенератор зручно перекочувати за допомоги вже згаданих колес.

Отже, як бачите, бензогенератор стане у нагоді у домашньому господарстві, прислужиться малому бізнесу, (якщо треба обігріти не великі торгівельні площі або технічні приміщення та малі виробничі цехи). Але аж надто, коли щось таки станеться із центральним опаленням, і треба буде перечекати поки його лагодитимуть. Не зволікайте, адже кожного дня за вікном холоднішає.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: