Як досягти результатів в бізнесі: 7 елементів управління від проекту «Школа бізнесу Нова пошта»

15:06  |  28.04.2021
офис
Новости компаний

Проект «Школа бізнесу » з'явився спеціально для того, щоб допомагати українським підприємцям, які розвиваються в малому і середньому бізнесі. Це освітня програма, що складається з семи модулів, а саме навчання проходить онлайн, дистанційно. Детальніше про проект можна прочитати за посиланням https://online.novaposhta.education. За структурою курсу добре видно, які елементи управління бізнесом є ключовими.

Налагодити бізнес-процеси

Для початку власників бізнесу вчать розуміти, що таке бізнес-процеси, як вони працюють і як їх можна вдосконалити. Це велика і складна тема, що вимагає чималого вкладення сил. Як і наступні елементи, вона вимагатиме від підприємців багато практики. Недостатньо просто прочитати інформацію, подивитися корисний ролик або навіть зробити невелике завдання. Все, що дає курс від проекту «Школа бізнесу Нова пошта» необхідно застосовувати до власної справи, щоб потім отримати результат.

Сформувати потужну команду

стартап

Це теж багатоступеневе завдання. Людей необхідно залучити, мотивувати, якісно підготувати для вирішення різних завдань. Все це вимагає знань і навичок. Причому і маленькі, і середні, і дуже великі команди породжують певні труднощі у власників бізнесу — і для кожної ситуації є свої секрети.

Навчитися керувати фінансами

Податки, бухгалтерія, планування — ці та інші теми розглядаються в рамках окремого блоку, завдяки чому рівень фінансової грамотності керівника сильно підвищується.

Зрозуміти принципи ціноутворення

Ціна продукції — це показник, який привертає або відлякує покупця. А ще вона може розорити фірму або дати їй серйозні можливості для розвитку. І дуже часто люди, які володіють бізнесом, не розуміють, як формувати ціну — з цим питанням теж розбираються додатково.

Навчитися задіяти основні інструменти маркетингу

А для цього важливо зрозуміти, в чому суть цього напрямку, які взагалі інструменти в ньому є. Суть блоку по маркетингу від проекту «Школа бізнесу Нова пошта» полягає в тому, щоб навчитися аналізувати ринок, стати клієнтоорієнтованим бізнесом, вивести для себе правила конкурентної боротьби.

Навчитися використовувати інструменти онлайн-маркетингу

Кожен бізнес зараз існує в двох площинах: реальною і віртуальною. Ось чому не можна скидати з рахунків все, що пов'язано з онлайн-сферою. Це стосується репутації в мережі, просування в різних соціальних мережах, власного сайту і т. д. Як і в попередніх випадках, для цієї теми потрібно окремий блок з великою кількістю корисної інформації.

Оволодіти головними секретами продажів

Це теж великий пласт інформації, в якій не завжди розбираються новачки. Потрібно розуміти, де і кому продавати, як це робити, яку техніку застосовувати. Ще складніше, якщо необхідно підготувати команду, яка продає продукт — але і це реально!

Бізнес — складна сукупність різних процесів. Як правило, кожен, хто приходить в цю сферу, довго і наполегливо вчиться, щоб домогтися гарних результатів. Але нерідкі випадки, коли підприємцям доводиться відмовлятися від своєї справи, тому що воно зазнає збитків. Бізнес навіть не встигає вийти на рівень, на якому отримують важливі знання і прибуток. Освітній курс від проекту «Школа бізнесу Нова пошта» дозволяє підприємцям і бізнесменам відразу отримати необхідну базу і уникнути багатьох помилок.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: