Вибір блендера: що потрібно знати перед покупкою?

17:27  |  10.03.2024
Вибір блендера: що потрібно знати перед покупкою?
Новини компаній

На кухні сьогодні не обійтися без використання різних приладів, які допомагають приготувати ту чи іншу їжу. Вони не лише полегшують роботу домогосподарки, а й прискорюють приготування їжі та напоїв. Одним із них є блендер, який допомагає подрібнювати різні продукти. Замовити його вдасться на сайті https://comfy.ua/ua/blender/izmelch_bland__s-izmelchitelem/, але спочатку необхідно правильно зробити вибір. Адже цей кухонний пристрій пропонується різних модифікацій.

Занурювальний чи стаціонарний?

Усі блендери поділяються на 2 категорії. Вони бувають занурювального та стаціонарного типу. Занурювальні моделі часто називають ще ручними, і при виборі такого кухонного приладу господині спочатку потрібно розібратися, які перед нею стоятимуть завдання. Визначитися з вибором виявиться простіше, якщо зрозуміти, які переваги і недоліки мають моделі з першої та другої категорії. Серед переваг занурювальних блендерів можна виявити таке:

  • компактні, невеликі розміром, тому дуже зручно тримати однією рукою;
  • вдасться подрібнювати навіть невеликі порції продуктів для дитини;
  • пропонується велика кількість насадок.

Але є свої недоліки. Як правило, найчастіше вказують на два мінуси: під час роботи доводиться весь час прилад тримати в руках, а також при необережному поводженні відбувається розбризкування продуктів.

Стаціонарний блендер встановлюється на кухонному столі, і вже з назви стає зрозуміло, що він займає більше місця. Це може стати проблемою при виборі місця для зберігання, адже блендер не щодня використовується на кухні. А другий мінус таких моделей полягає в тому, що вони призначаються для приготування великих порцій продуктів. Щодо переваг, їх також лише кілька. По-перше, при приготуванні продуктів руки виявляться вільними. Достатньо натиснути вибрані кнопки і прилад сам виконає необхідну роботу. А по-друге, не відбувається розбризкування продуктів, тому що вони готуються у закритій ємності.

Що потрібно враховувати?

При виборі блендера потрібно заздалегідь розібратися з декількома характеристиками. Вони можуть бути як спільними для двох категорій, так і з деякими відмінностями.

1. Потужність, залежно від того, з якими продуктами доведеться мати справу.
2. Кількість швидкостей, яких може бути від 1 до 25.
3. Матеріал виготовлення, що більше стосується насадок.
4. Комплектація, що зазвичай належить до кількості насадок.

Необхідно дивитися і режим роботи. Дуже добре, якщо блендер може перемикатися на турборежим, що дуже вигідно при роботі з в’язкими продуктами. Тоді двигун не так перевантажуватиметься.

Чим потужнішим виявиться блендер, тим простіше і швидше він справлятиметься з твердими продуктами. Особливо, якщо доводиться подрібнювати горіхи, кубики льоду (при приготуванні напоїв) або м’ясо. Тоді бажано вибирати блендер потужністю від 600 Вт та вище. Якщо він буде ручного типу, треба розуміти, що всі такі прилади діляться ще на 2 категорії: є дротові та бездротові моделі. Бездротові працюють від акумулятора і вони не відрізняються ні потужністю, ні тривалим часом роботи. Вони можуть працювати лише від 20 до 30 хвилин. А ось блендери, що працюють від мережі, зазвичай потужніші. Але треба дивитися на довжину шнура, щоб він виявився хоча б у межах одного метра.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:
Оставьте комментарий

*

  1. Transaction 49 731 Dollars. Gо tо withdrаwаl => https://forms.yandex.com/cloud/65e6f553505690066103154f?hs=74c9fdffc50b4c8281b9781abf39450b& 11:47 | 11.03.24

    r8n6zn

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: