В якому барі Харкова краще дивитися спортивні матчі та поєдинки

13:00  |  30.08.2022
спортбар
Новони компаній

До війни перелік розваг був настільки великий, що доводиться здійснювати вузький пошук за особистими інтересами та перевагами. Дуже зручно, коли є спеціальні добірки, які легко відсортувати за категоріями та інтересами. Там же можна знайти думку інших користувачів. Це часто значно звужує коло пошуку. Добре, коли вибір співпадає з очікуваннями. 

Спорт — захоплення на все життя

Не всі стають відомими спортсменами, але багато хто цікавиться спортом, проводить особисті тренування для підтримки тонусу. Вболівати за улюблений вид спорту разом із друзями – дуже цікаво. Де можна зібратися всім разом, випити по келиху пива та активно вболівати за футбольну команду, поєдинок боксу у Харкові? У спорт-барі. Нижче представлений невеликий рейтинг найбільш популярних закладів міста, де збираються всі любителі спорту та можуть приємно та активно провести час.

Чим зустріне Харків

Отже, час спортивної події вже відомий, але не вибрано місце. Розглянемо, що саме пропонує Харків для уболівальників? Після перегляду матчу, поєдинку, спілкування багато хто розробляє свої стратегії ставок на спорт.

Спорт бар 99

Популярний заклад для мешканців та гостей міста. Тут можна не лише випити прохолодного пива, а й скуштувати смачну кухню. Пивні напої представлені найкращою пивоварнею міста «Пивна Легенда». Також у барі представлено великий асортимент пивних закусок, різноманітних блюд.

Затятим любителям спорту надається можливість перегляду спортивних подій, заходів на великому екрані. Якщо на поточний час немає важливих поєдинків та матчів, можна подивитися менш популярні, вони також додають адреналіну. Єдиний недолік закладу мало місця. Оскільки бар стає все більш популярним, тут багато відвідувачів, які хотіли б розміститися більш вільно.

Coop Fan Cafe M1925

Затишний бар для любителів спорту. Тут завжди дружня атмосфера, смачне пиво. Відвідувачі зазначають, що вибрати приємний напій можна також із крафтового пива. Гостинний персонал, який сприятиме приємному проведенню часу в кафе. Недоліком закладу гості вважають приготування м’яса. Більшість відвідувачів негативно відгукуються про цю страву. Але якщо брати до уваги, що переважно в барі замовляють пиво та різні закуски до нього, місце для перегляду улюбленого матчу можна вважати ідеальним.

Futbol’nyy Klub Arsenal

Багато вболівальників вважають кращим місцем відпочинку – біля стадіону. Затишне місце для перегляду матчів коханої команди. У клубі є спорт-бар, де можна не лише дивитися протистояння команд наживо, а й переглядати минулі змагання, матчі інших команд. Час роботи бару – з 6 ранку до 22 вечора щодня. Вихідних немає. Тож відвідати бар можна у вільний час.

Паб Big Ben

Тут завжди раді бачити всіх поціновувачів пива. Атмосфера клубу влаштована у найкращих традиціях англійських барів. Для відвідувачів тут представлені найкращі сорти кегового пива. Як закуски пропонуються вишукані страви. Щодня тут відбуваються трансляції футбольних матчів та інших спортивних подій. Тут дружня атмосфера. Прекрасний вибір для компанії друзів.

Beer&Man

За однією назвою можна зрозуміти, що тут будуть раді зустріти чоловіків та почастувати пивом. Паб відрізняється фішкою – приготуванням фірмового коктейлю. Також у барі представлений великий асортимент алкогольних напоїв високої якості. Що не може не тішити гурманів.

Особливо вражає Барбекю Меню. Такого вибору не запропонує більше жодний заклад міста. Тут гарантовано можна знайти найкращі страви для кожного відвідувача, яке стане найулюбленішим: гостре, солодке-кисле, пекельне та інше.

Також гості можуть відволіктися та перейти в караоке бар. Максимально зручні та комфортні умови для виконання. Крім звичного пива та елітного алкоголю гостям будуть запропоновані ароматні кальяни. Для любителів оригінальних димних уподобань тут великий вибір. Трансляції матчів та спортивних заходів відбуваються на великому екрані, кожному відвідувачу буде зручно дивитися прямі трансляції з будь-якого місця в барі.

Дві дев’ятки

Спорт, пиво, чудова кухня. Це три кити, на яких тримається популярність клубу «Дві дев’ятки». Пиво за різними смаковими уподобаннями та цінами. Страви домашньої кухні та звичайні пивні закуски. Трансляція улюблених видів спорту, серед яких: футбол, біатлон, автоспорт, теніс та багато інших. Щодня тут відбуваються прямі трансляції спортивних заходів. Тут також можна не лише повболівати за улюблену команду чи спортсмена, а й змагатися у настільних іграх.

Frau Miller

Куточок Німеччини у Харкові. Справжня пивна з усіма традиціями німецьких міст. Інтер’єр у класичному, властивому лише німецькому закладу, стилю. Дерево — основний елемент декорування, що створює неповторну атмосферу. Головний елемент – великий вибір сортів пива. Представлені не лише привізні напої, а й пиво власного виробництва. До пива завжди знайдуться смачні закуски та домашні страви.

FCafe

Улюблена всіма харків’янами команда «Металіст». Саме на території стадіону розташований популярний спорт-бар «FCafe». Місце для відпочинку та перегляду улюблених матчів. Кожен відвідувач знайде щось найкраще для себе: перегляд матчів, ароматний кальян, смачна кухня та улюблені сорти пива. Для гостей представлено на вибір кілька залів, відкритий літній майданчик. Незважаючи на тематичний напрямок закладу, тут можна провести фуршет чи святкування урочистої події.

Який бар вибрати, на що звернути увагу

У Харкові дуже багато спортивних барів, пабів та кафе. Орієнтуватися у виборі іноді досить складно. На що звернути увагу, коли хочеться зібратися із друзями для перегляду футболу, боксу?

Вибір залежить від особистих переваг. Як правило, перше враження від закладу відвідувачі шукають у відгуках. Це добрий орієнтир, але смаки різні. Те, що людина не знайшла в одному барі, вона обов’язково знайде в іншому. Негласні критерії вибору бару:

  • Ціна. Це важливий чинник, який дуже впливає вибір. Не завжди відвідувачі готові викласти останні гроші за відпочинок у барі. Вибрати найкраще місце допоможуть поради друзів або пошук в інтернеті прайсу пабу, де можна зорієнтуватися у витратах на наступний вечір.
  • Розташування. Звісно, ​​цікаво подивитися важливий матч. Якщо подія відбуватиметься не на стадіоні, краще вибрати бар недалеко від будинку. Це зручно, друзі живуть переважно в одному районі.
  • Їжа та вибір напоїв. Вибір бару спирається на смачне пиво, яке запропонує заклад. Але якщо їхати доведеться далеко та платити дорого, то асортимент пивних напоїв стає не таким важливим.

На другий план йде сервіс. Не кожен спорт-бар може похвалитися високим рівнем ввічливості персоналу. Але, як правило, відвідувачі приходять до закладу випити пива, поспілкуватись, подивитися матчі. І якщо від обслуговуючого персоналу немає відвертого хамства, не задоволене лице офіціанта не так дратує, як тепле пиво.

Збираючись із друзями посидіти в барі, слід провести серед них невелике опитування. Де вони бували у Харкові. Який бар підійде для перегляду спортивної події та порадує смачною їжею та напоями. Якщо думки розділилися, то орієнтуватися на один критерій: де найкращі ціни чи неподалік роботи, щоб встигнути на перегляд матчу.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: