Смартфон iPhone14: чи потрібно його купувати?

15:06  |  03.10.2022
Iphone 14, Харків
Новости компаний

Коли йдеться про появу нового смартфона, як фахівці, так і любителі, які воліють весь час користуватися новинками, намагаються заздалегідь дізнатися про всі характеристики. Це дає можливість розібратися у перевагах та недоліках нового гаджета. Особливо коли йдеться про такий відомий бренд як Apple. Тому немає нічого дивного в тому, що хоча спочатку на iPhone 14 ціна здається ніби завищеною, все одно корисно дізнатися про цей мобільний апарат якнайбільше.

Позитивні сторони

При плануванні покупки новинки Айфон завжди потрібно починати з його позитивних сторін. Вони говорять на користь того, щоб зробити покупку, коли мобільник почне надходити у продаж.

  1. На перше місце багато хто ставить можливість отримання якісних знімків за рахунок кращої камери, що особливо стосується тих, хто захоплюється фотографіями.
  2. Виробник пропонує нові кольори, що особливо стосується незвичайної фіолетової новизни, яка виглядає не тільки шикарно, але і пафосно.
  3. Потрібно не забувати про людей, які чудово розуміють, що будь-яка торішня модель з появою новинки морально та технічно застаріває, і це говорить на користь покупки.
  4. Dynamic Island – це не просто чубчик без жодних функцій, за винятком розпізнавання обличчя, але одночасно є камерою, датчиком, а ще й додатковим дисплеєм.
  5. Найпродуктивніші акумулятори, що працюють в автономному режимі 26 і 29 годин, що стосується моделей iPhone 14 Plus і iPhone 14 Pro Max.

Але потрібно відзначити ще одну важливу деталь. Якщо йдеться про iPhone 14 Pro, то вперше покупці матимуть смартфони, в яких наявний постійно увімкнений дисплей. Він навіть при вимкненому стані повністю не тьмяніє, і на ньому завжди буде помітна важлива інформація. Наприклад, це стосується показників часу та віджетів.

У чому мінуси?

Але при розгляді всіх характеристик смартфона iPhone 14 потрібно звертати увагу на негативні сторони. Вони, на жаль, також є. І деякі з них одразу впадають у вічі. Достатньо виписати в стовпчик всі пункти, що стосуються зовнішнього вигляду та характеристик, а потім порівняти з даними iPhone 13 або навіть iPhone 12. І відразу з’явиться думка: а навіщо переплачувати такі великі гроші практично за те саме, чим вже користуєшся? Якщо взяти до уваги iPhone 12, то дизайн тут зовсім не змінився. Лише розташування камер виявиться іншим. Ось це і всі відмінності.

У порівнянні з iPhone 13 виявиться той же процессор А15 Bionic. Є ще один важливий момент, який часом упускається з поля зору. Не всі думають про те, що з появою новинки старі моделі обов’язково знижуються в ціні. Так відбувається практично щороку. Продавці поспішають позбутися навіть минулорічних моделей смартфонів бренду Apple, щоб це не виявився залежаний товар. Тому й роблять знижку. Ось і постає питання: а чи варто переплачувати гроші практично за те саме, що маєш зараз на руках?

Звичайно, змушують задуматися щодо покупки iPhone 14 інші нюанси. Наприклад, не всі звертають уваги, що у комплектації відсутня зарядна вилка. Коли купуєш таку дорогу річ, кожному хочеться думати, що не доведеться ходити магазинами у пошуках якогось допоміжного елемента. Втім, це стосується і бренду Samsung. Та й датчик відбитка пальця у новинці iPhone 14 також відсутній.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: