Меблі на замовлення на порталі Viyar Bazar: зручність, економія та комфорт

10:20  |  29.09.2020
мебель на заказ
Новости компаний

Бажаєте мати особистого професійного мебляра? Скористайтеся нашими послугами. Сайт Viyar Bazar – це помічник усім, хто бажає замовити виготовлення якісних меблів для кухні та інших приміщень. База виконавців, які пропонують послуги з виготовлення меблів на замовлення, дозволяє створювати якісний інтер’єр ваших помешкань на будь-який смак. Замовлення виконуються індивідуально на договірній основі.

Щоб отримати доступ до бази даних майстрів на нашому порталі, достатньо пройти просту реєстрацію через профіль замовника. Все, що потрібно зробити, це заповнити в анкеті прізвище, ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти. Після підтвердження паролю ви отримаєте доступ до персонального віртуального кабінету замовника.

Послуги, які можна замовити на сервісі

Щоб почати пошук майстра на сайті https://viyarbazar.com, вам не потрібно передивлятись оголошення. Формуєте замовлення, у якому вказуєте види потрібних робіт:

  • створити креслення та карту розкрою;
  • розрахувати заміри;
  • демонтаж;
  • дизайн меблів;
  • збірка та встановлення.

Замовляти можна окремі види послуг, або повністю – від розробки дизайну, до втілення проекту. Виконавці, які зацікавляться пропозицією, нададуть інформацію про послугу. Між замовником та меблярами відбувається пряма взаємодія, під час якої пропонуються умови співпраці з гарантіями якості. Допоможе в цьому портфоліо майстрів.

Меблі на замовлення: зручність, економія та комфорт

Якщо ви хочете замовити меблі по своєму проекту, це не стане перешкодою у співпраці. Професійні виконавці втілять побажання при виготовленні кухонних гарнітурів, шафів-купе, тумб, комодів та інших предметів обстановки, які гармонійно впишуться в інтер’єр приміщення.

Чинники, які впливають на вартість замовлення

Щоб визначитись із вартістю робіт, вивчіть цінові пропозиції виконавців. Зробити попередні розрахунки можна з допомогою онлайн калькулятора. Це універсальний інструмент, який допоможе отримати відповіді на питання. Ціна готової продукції залежить від розмірів виробу, конструкційних особливостей, вартості матеріалів та фурнітури. Завдяки матеріалам різної якості, при однаковій візуальній схожості, меблі на замовлення відносять до економного, середнього чи преміум сегменту.

Обрання майстра для виготовлення меблів

Після того, як користувач сервісу Viyar Bazar зареєструвався, відкривається доступ до створення замовлень. Після публікації, їх бачать меблярі, і подають пропозиції на розгляд. Дізнатись про майстерність виконавця можна по портфоліо, відгукам попередніх замовників. Чим більше та досконаліше майстер виконує роботи, тим вищий його рейтинг.

Меблі на замовлення: зручність, економія та комфорт

Але не обов’язково обирати найбільш рейтингових майстрів. Щойно зареєстровані меблярі можуть мати великий унікальний досвід, тому варто звертати увагу на всі пропозиції. Відгуки приходять на електронну пошту та в СМС. Сервіс не зобов’язує відразу давати замовлення в роботу. Можна радитись, обговорювати деталі, допоки проект не стане таким, яким уявляєте.

Професійні майстри нададуть поради, що вдосконалять вашу ідею. Переваги порталу в тому, що і майстри і замовники проходять авторизацію. Учасники процесу взаємодіють чесно та відкрито. Якщо перемовини з кандидатом не допоможуть прийняти остаточне рішення, сервіс пропонує інші заявки до тих пір, поки замовника влаштує пропозиція.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: