Київстар покращує якість 4G у Харкові й області

12:47  |  23.08.2021
Київстар покращує якість 4G у Харкові й області
PR

До Дня міста – 23 серпня – Київстар включив додатко 56 базових станцій, що покращить якість мобільного інтернету 4G у самому місті та у передмісті Харкова: Циркуни, Руська Лозова, Хорошеве, Люботин, Буди, Тернова, Високий, Пісочин, Покотилівка, Безлюдівка, Стара Покровка, Солоницівка, Мерефа, Дергачі, Мала Данилівка, Черкаська Лозова, Васищеве, Безруки, Подвірки.

Загалом  мережею 4G від Київстар покрито 849 населених пунктів Харківської області, а доступ до 4G отримало вже 84,5% населення регіону.

Нагадаємо, що Київстар встановив в Україні понад 17 тисяч базових станцій, на яких уже активована технологія LTE (4G). Відтак 88,7% населення України може користуватися доступом до  послуг 4G у мережі оператора. Компанія продовжує будівництво мереж нового покоління, щоб до 2022 року доступ до 4G був у 90% населення.

Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг тощо. Щоб скористатися послугою, достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безоплатно в магазинах оператора.

Мобільні оператори України прискорили розвиток 4G у невеликих і важкодоступних доступних населених пунктах завдяки перерозподілу радіочастот діапазону  900 МГц.  Базові станції, що працюють на цих частотах, охоплюють зв’язком більші території, що важливо для будівництва мобільних мереж у віддалених населених пунктах.

Для цього Київстар добровільно поділився з іншими учасниками ринку радіочастотним спектром 900 МГц. Завдяки цьому інші мобільні оператори змогли сформувати суцільні смуги радіочастот, що є критичним для розвитку швидкісної мобільної передачі даних

Довідка про Київстар. Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія  надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 88,75% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету та конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API з можливістю використовувати аналітичні дані оператора для  розробки цифрових продуктів. Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON, що має головний офіс у Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 23  роки  працює в Україні і визнана найдорожчим брендом України, найбільшим платником податків у галузі зв’язку, кращим роботодавцем  і соціально відповідальною компанією.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Денис 14:33 | 23.08.21

    Откуда информация? Никто кроме вас этого не знает. Даже сам Киевстар

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: