Де купити арматуру в Харкові: огляд 5 металобаз

16:39  |  20.04.2023
Арматура, Харьков
Новини компаній

На сучасному українському ринку багато підприємств пропонують у своєму асортименті різний металопрокат, зокрема – арматуру. Однак далеко не кожен постачальник заслуговує на довіру. Зібрали для вас 5 компаній Харкова, яким довіряють клієнти.

«Метінвест-СМЦ»

«Метінвест-СМЦ» — це провідна компанія, що продає арматуру та великий вибір металопрокату оптом та в роздріб. Знайти всю корисну інформацію можна на сайті компанії https://metinvest-smc.com/ru/kharkiv/products/armatura/. Тут представлені ціни, розміри, актуальна наявність. У Харкові металобаза «Метінвест-СМЦ» знаходиться за адресою Промислова, 15 А, та має представництва по всій Україні. 

Більшість асортименту займає продукція, що відповідає сучасним європейським стандартам. Є всі необхідні сертифікати та точний контроль ваги, можливість постачання збірних партій та нестандартних габаритів. Завдяки вигідній вартості, «Метінвест-СМЦ» – провідний металотрейдер на сучасному ринку України.

Серед широкого асортименту можна купити сортовий та фасонний прокат, листовий, рулонний прокат, сталеві труби. Купити метал можна в кількості від одного метра, що робить цю металобазу найвигіднішою для приватних покупців. Звичайно, гуртові постачання також проходять безперебійно, а постачальник пропонує кращі ціни на великі партії. 

«МЕТАЛАН ГРУП»

Металобаза «Металан Груп» на ринку металопрокату понад 20 років та пропонує продаж, зберіганні та відвантаження металу. Також підприємство займається різкою та доставлянням металопрокату. Є безоплатне відвантаження, продажі від 1-ої до 10000 тонн. Ця компанія орієнтована саме на великі постачання, тому придбати арматуру у невеликій кількості у «Металан Груп» не вийде.

«Метал Холдинг»

Металобаза розташована на вулиці Каштанова, 29. Серед асортименту наявні холодновальцьовані та гарячекатані вироби з чорного металу, сортовий, листовий та трубний прокат. Також є нержавійка, алюмінієві кутики, рулонні листи, різноманітний інструмент для роботи з металевими виробами. База пропонує різання алюмінію, чорного металу та нержавійки на плазмовому верстаті, болгаркою або за допомогою лазера. Цінова політика також ринкова.

«МСК Україна»

Ця металобаза знаходиться на Олександра Матросова 1-д і має позитивні відгуки завдяки гнучким умовам замовлення, наприклад є відстрочка платежу та оплата за фактом. Також є комплекс додаткових послуг з різання, рубання, обробки, оцинкування металу, зберігання металопрокату, монтажу та виготовлення металоконструкцій.

«КТ-СТАЛЬ»

Це підприємство має 2 представництва у Харкові: на Киргизькій та Єнакіївській вулицях. На сайті вказано, що кожного гостя вітають горнятком кави. Чи це настільки принципово для підприємства, що реалізує металеві вироби? Питання риторичне. Клієнти відмічають непогану логістику та швидкі відвантаження замовлень, а також можливість зберігати товар декілька днів до моменту, поки покупець матиме змогу забрати замовлення. 

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: