Чому варто зіграти в “Лото Максима” – переваги лотереї

10:00  |  25.05.2023
Лото Максима, Харків
PR

“Лото Максима” – чудова можливість виграти чималу суму, навіть не виходячи з дому. Усе, що потрібно, аби стати одним із гравців – купити білет та правильно його заповнити. 

Цій популярній лотереї довіряють тисячі українців. Чому? Все дуже просто – у неї прості та зрозумілі правила, великі грошові призи та хороша репутація. Розберемо детальніше, як грати в Лото Максима та чому потрібно спробувати саме цю гру?

Переваги “Лото Максима”

Всі гравці знають, що далеко не кожній лотереї можна сьогодні довіряти. Серед компаній, що з’являються онлайн, стає помітно більше шахраїв, які забирають гроші гравців та зникають, не віддають грошові призи тощо. І саме тут у “Лото Максима” є суттєва перевага. Ця гра належить до Українських національних лотерей та має усі необхідні ліцензії й дозволи на свою роботу.

Чи всім іграм видають ліцензію? Зовсім ні, для цього потрібно, аби компанія пройшла ретельну перевірку відповідних державних органів. Саме вони засвідчують, що гра є чесною та прозорою, а переможець дійсно отримає свій приз. Щобільше, безпосередньо під час трансляції в залі присутні представники наглядової комісії. Вони фіксують відсутність порушень та факт виграшу.

Звісно, ”Лото Максима” має й багато інших переваг:

  • купити білети сьогодні можна як в стаціонарних точках продажу, так і онлайн;
  • вигідна вартість білетів – всього 15 грн;
  • щоденні розіграші;
  • великі грошові призи – джекпот станом на сьогодні складає понад 800 тис. грн;
  • прості й зрозумілі правила;
  • можливість придбати необмежену кількість білетів;
  • принцип випадкових чисел: ніхто не буде знати наперед, які саме кульки випадуть з лототрона.

Як стати гравцем: правила придбання та заповнення білета

Тепер розберімося, як отримати свій шанс на перемогу. Усе, що вам потрібно:

  1. Купити лотерейні білети. Це можна зробити безпосередньо на сайті УНЛ. Продаються білети і в стаціонарних точках продажу. Головне, аби вони були офіційними.
  2. Заповнити картку. У ній є кілька полів, де потрібно закреслити п’ять з 45 чисел. Якщо не бажаєте всюди закреслювати п’ять обраних вами номерів, можете скористатися функцією автоматичного заповнення. У такому разі комп’ютер сам обиратиме вашу комбінацію.
  3. Обрати кількість послідовних розіграшів, у яких буде актуальна ваша комбінація номерів. Саме від цього буде залежати остаточна вартість лотерейного білета.
  4. Дочекатися трансляції. Зазвичай вона відбувається щодня о 22:50. Подивитися розіграш онлайн можна на телеканалі “Київ” або на сайті Української національної лотереї. Якщо з якихось причин ви пропустили трансляцію, не хвилюйтеся – дізнатися її результати можна в текстовому форматі або ж подивившись повторення відео. Воно представлене на сайті УНЛ та на YouTube каналі компанії. Під час розіграшу запускається лототрон, з якого випадають послідовно п’ять кульок з номерами. Чим більше ви вгадали чисел, тим більшим буде приз.
  5. Отримати гроші. Якщо ви вгадали два або більше номерів, які випали з лототрона, можете отримати грошовий приз. Невеликі суми можна забрати в точках продажу білетів, а також через сайт УНЛ. Великі виграші потрібно забрати в офісі Української національної лотереї.

“Лото Максима” – ваш шанс зірвати джекпот та стати власником суми у понад мільйон гривень всього за один вечір. Головне – обирайте комбінацію чисел, яку вважаєте переможною та ретельно вивчіть усі особливості гри. Наприклад, якщо скористатись опцією “Системна гра”, можна помітно підвищити свої шанси на отримання головного призу. І нехай фортуна буде на вашому боці!

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: