Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017

  • 13 апреля
  • 10:00
Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017

Швидко пролетіли осінньо-зимові дні навчання і нарешті на порозі весна! Перед багатьма випускниками шкіл все чіткіше стають питання: Куди піти навчатись? Як отримати престижний європейський диплом? І головне – як не помилитись у виборі життєвого шляху?

Відповіді на ці та інші питання, які турбують дітей і дорослих, можна отримати відвідавши головну подію освітньої галузі Лівобережної України – одинадцяту міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017», яка відбудеться за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради 13 -15 квітня 2017 р. у приміщенні Палацу спорту (пр — т Петра Григоренка, 2, станція метро «Палац Спорту»).

Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Традиційно вона має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій.

Цільова аудиторія заходу – старшокласники шкіл, випускники ПТУ, технікумів, студенти вишів, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів, за допомогою спеціалістів Харківського обласного центру зайнятості пройти тестування. Захід стане помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном.

На виставці будуть представлені понад 50 учасників — з України, а також заклади освіти, агенції та установи Ізраїлю, Польщі, Словаччини, Словенії, США, Туреччини, та інших країн. У списку постійних учасників – Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, Харківський національний медичний університет, Університет фінансів та управління з Варшави, Університет Марії Кюрі-Склодовської, Ізраїльський культурний центр, курси іноземних мов, обласний центр зайнятості та інші. Учасники виставки мають можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, а також встановити нові партнерські зв’язки. На спільному стенді Харківського національного університету радіоелектроніки та Університету економіки з м. Бідгощ (Польща) відвідувачі зможуть дізнатись порядок отримання подвійного диплому, спеціалісти обласного центру зайнятості допоможуть визначитись з майбутньою професією, зіграти у сучасні інтерактивні комп’ютерні ігри можна буде на стенді ХНУРЕ «Кіберпростір».

У рамках виставки 13 квітня об 11.30 та о 14.00 планується проведення з учителями фізики та іншими категоріями педагогів семінарів-практикумів ПАТ «Електровимірювач» (Житомир, http://www.eliz.com.ua/uk/index), яке є учасником заходу, де спеціалісти зможуть ознайомитися з сучасним обладнанням для класів та порядком його використання.

Організатор заходу: Виставкова компанія АДТ.

Режим роботи виставки: 13 -14 квітня – з 10.00 до 17.00, 15 квітня –з 10.00 до 14.00. Урочисте відкриття – 13 квітня об 11.00. Вхід вільний.

Тел. для довідок : 050-783-73-64, 098-098-27-98.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: