«Давайте и все вместе работать, а не заниматься популизмом», — полиция ответила Кернесу

14:44  |  13.08.2019
"Давайте и все вместе работать, а не заниматься популизмом", - полиция ответила Кернесу

Фото: www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Полиция работает, обнаруживает, документирует и задерживает наркосбытчиков, но они потом в связи с лояльным законодательством через несколько дней выходят на свободу и продолжают свой преступный бизнес. Об этом первый заместитель головы Нацполиции Вячеслав Аброськин, комментируя заявление мэра Харькова Геннадия Кернеса по поводу того, что город тонет в наркотиках, а полиция не справляется, написал на своей странице в Facebook.

«Я повністю згоден з міським головою Харкова в плані того, що дійсно вже настав час об’єднатися для протидії лідерам злочинних організацій, наркокартелів, але я з трудом розумію, що саме він вимагає від поліції. Пояснюю. Вчора Печерський суд змінив міру запобіжного заходу з тримання під вартою, альтернатива 26 млн гривен, на домашній арешт, ще одній особі, яка була затримана у складі злочинної групи та вилучено порядку 400 кг кокаїну. До речі, саме ця особа ще притягується й до кримінальної відповідальності за вбивство. За весь 2017 рік поліцією Харьківщини була задокументована злочинна діяльність 316 наркозбувачив, з них заарештовано — 66 осіб, 2018 — 522, а заарештовано 84, за шість місяців 2019 року — 498, а заарештовано тільки 41. А у кого нам вимагати? Поліція працює, виявляє, документує та затримує наркозбувачів, але вони потім в зв’язку з лояльним законодавством через декілька днів виходять на свободу та продовжують свій злочинний бізнес. Але ми не опускаємо руки та працюємо далі, але це боротьба з вітряними млинами. Мені просто цікаво, що міський голова Харкова вимагає від поліції з ними робити???», — говорится в сообщении Аброськина.

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/2155210298104966

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что мэр Харькова Геннадий Кернес призывает харьковчан вместе бороться против наркомании в городе.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Оставьте комментарий

*

  1. Капітоліна 12:15 | 14.08.19

    Треба терміново змінювати кримінальний кодекс, бо з такими законами діла не буде. Випускати на свободу під заставу злочинців, які підозрюються у тяжких злочинах, це просто ганьба.

  2. […] Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что мэр Харькова Геннадий Кернес призывает харьковчан вместе бороться против наркомании в городе. Первый заместитель головы Нацполиции Вячеслав Аброськин предложил Кернесу работать вместе, а не заниматься популизмом. […]

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: