У Харкові п’яна жінка зарізала співмешканця та намагалася приховати злочин

18:28  |  30.09.2024
покушение на убийство

У Салтівському районі мешканка під час сумісного вживання спиртних напоїв завдала близько десяти ударів ножем своєму співмешканцю. Чоловік загинув на місці події. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Слідством встановлено, що співмешканці пиячили та посварилися. Жінка завдала 65-річному чоловіку не менше десяти прицільних ударів кухонним ножем.

Щоб уникнути відповідальності, зловмисниця вирішила приховати обставини злочину. Вона поклала знаряддя вбивства – кухонний ніж під руку чоловіку та пішла з місця події.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Харківського районного управління поліції № 2 викрили у скоєнні злочину 54-річну жінку.

Речові докази вилучені та направлені на експертні дослідження.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Жінку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: