Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 4 вересня

10:20  |  04.09.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 4 вересня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Ударів по Харкову протягом доби не зафіксовано. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 08:54 за межами селища Краснокутськ Богодухівського району внаслідок обстрілу горіла лісова підстилка листового лісу на площі 500 м кв.

О 09:25 в Борівському лісництві Куп’янського лісгоспу внаслідок обстрілу горіла хвойна лісова підстилка на площі 0,7 га.

О 09:37 у селі Новоосинове Курилівської громади Куп’янського району внаслідок обстрілу горів приватний будинок та трава. Інформація про постраждалих не надходила.

О 09:40 у селищі Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району на відкритій території внаслідок обстрілу горіла трава на площі 500 м кв.

О 13:59 у Гутянському лісовому господарстві Краснокутської громади Богодухівського району внаслідок обстрілу горіла підстилка.

О 23:34 за межами села Руська Лозова Дергачівської громади Харківського району внаслідок обстрілу горіла трава на площі 2 га.

Близько 15.30 у селі Макарове Золочівської громади Богодухівського району відбулося влучання в землю на територію приватного домоволодіння, попередньо КАБ. Загинула жінка 37 років. Ще дві жінки та один чоловік отримали легкі ушкодження. Пошкоджено два приватних будинки, господарчі споруди, енергомережі. Підрозділи ДСНС не залучались.

Щодо ліквідації наслідків пожежі в Оскільській громаді.

Пожежа локалізована. Ліквідація наслідків триває. Площа постраждалих лісових насаджень — 1520 га. Залучені 285 чоловік особового складу та 88 одиниць техніки. На місці працюють Комісії по ліквідації наслідків та фіксації збитків громадян.

На Харківському напрямку російські терористи двічі безрезультатно штурмували позиції наших підрозділів в районах Вовчанська та скинули по одній авіабомбі на Макарове і Мале Веселе.

Вісім разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Поблизу населених пунктів Синьківка, Глушківка і Берестове підрозділи Сил оборони відбили сім штурмів. Триває боєзіткнення у районі Стельмахівки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: