На Харківському напрямку росіяни провели три атаки у районі Вовчанська, на Куп’янському від початку доби українські воїни відбивають три атаки — Генштаб ЗСУ

11:57  |  23.06.2024
На Куп’янському напрямку на цей час тривають сім бойових зіткнень, дві штурмові дії ворога вже відбито - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку цієї доби вже відбулося 52 бойових зіткнення. Загарбники здійснили один ракетний удар з використанням трьох ракет, 14 авіаційних ударів із застосуванням 24 КАБів, 36 разів атакували дронами-камікадзе, 654 рази обстріляли позиції наших військ та населені пункти. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку агресор провів три атаки у районі Вовчанська. Дві — відбито, одна — на цей час ще триває. Ситуація контрольована. Українські підрозділи продовжують укріплювати позиції та оборонні рубежі.

За вчорашню добу ворог втратив на цьому напрямку 82 окупанти безповоротно та пораненими. Крім того, наші воїни знищили дві артилерійські системи, засіб ППО та шість автомобілів. Пошкоджено танк, три гармати та три автомобілі загарбників. Уражено 44 ворожі укриття з особовим складом та два склади з боєприпасами.

На Куп’янському напрямку від початку доби українські воїни відбивають три атаки в районі Стельмахівки. Ситуація контрольована.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: