Оркестр дітям. Казковий світ класики

У п'ятницю, 11 січня, Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» представить унікальну дитячу концертну програму — «Оркестр Дітям. Казковий світ класики ».

На сцені старовинного Будинку Алчевських юні та дорослі любителі музики зможуть здійснити захоплюючу подорож у дивовижний світ симфонічного оркестру. Під час цієї подорожі симфонічний оркестр гратиме визнані музичні шедеври видатних композиторів – Йоганна Себастьяна Баха, Вольфганга Амадея Моцарта, Петра Чайковського, Едварда Гріга, Сергія Прокоф'єва, які так подобаються дітям. А професійні актори, в ході аудіоспектаклю, розкажуть казкові і пізнавальні історії про музику, музикантів та музичні інструменти оркестру.
Жива музика і цікаві пізнавальні історії зроблять цей концерт незабутнім, принесуть у ваші сім'ї ще трохи любові, гармонії і взаєморозуміння, а також будуть особливо корисні дітям. Адже користь класичної музики для дітей доведена науково. Регулярне прослуховування класичних творів розвиває творчі, розумові та комунікативні здібності дитини. Слухаючи музику, діти вчаться її інтерпретувати і розуміти, а це значить, що в процес активно включається уява. Так само, класична музика впливає і на вміння дитини писати і рахувати. А якщо починати слухати класику в ранньому віці, у дітей обов'язково проявляться творчі здібності.

Мета цього концерту пробудити у юних слухачів інтерес до мистецтва. Тому що мистецтво веде до нас до гармонії, допомагає нам розкрити свої творчі здібності, наочно свідчить про існування істини, добра, краси в світі.

Будьте добрішими до себе, та оточуючих людей і приходьте на самий дитячий і добрий концерт в нашому місті.
Диригент – Сергій ЛИХОМАНЕНКО (Київ).

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Оркестр дітям. Казковий світ класики, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: