Без обмежень

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентували новий альбом та вирушають в тур

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував довгоочікуваний альбом 5хвилин. Першими музиканти поділились альбомом зі своїми фанами в соц. мережах, що вже стає доброю традицією.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ: «Альбом «5хвилин» — це наша «дитина», яку ми бережно зрощували, вкладали в неї все краще, що накопили за довгі роки існування.

Альбом має різні за характером та звучанням пісні. Ми почали співпрацю з відомим та надзвичайно талановитим саунд-продюсером Артуром Данієляном, який вніс своє особливе звучання в нашу музику. Гадаю, всім нашим прихильникам буде дуже цікавим цей матеріал».

14 лютого, В День закоханих, починається самий масштабний в історії гурту тур.

Символічно, що саме в День закоханих розпочався самий масштабний в історії гурту тур Україною. Бо більшість пісень БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ — саме про кохання! Попереду ще багато концертів, — цього разу гурт відвідає всі головні регіони України, і будуть міста, де БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ раніше не виступали.

Сергій Танчинець, фронтмен БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розказав, на що можна очікувати під час концерту: «Будемо щасливі представити вам наш новий альбом 5хвилин! Сподіваємось, він вам сподобається! Ми будемо раді побачити кожного з вас! Обіцяю, що будуть не тільки нові пісні, але й ті, які ви давно любите».

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ запрошує на концерти усіх, хто цінує справжні почуття, романтику і не уявляє свого життя без кохання! Ми не обіцяємо вам дорогого шоу з безліччю спец ефектів. Замість цього, пропонуємо приємне спілкування в тісному колі близьких людей, відверте та безкомпромісне.

Графік туру

14.02 Рівне

16.02 Харків

17.02 Дніпро

8.03 Вінниця

9.03 Суми

10.03 Луцьк

11.03Черкаси

16.03 Чортків

17.03 Івано-Франківськ

18.03 Львів

19.03 Житомир

23.03 Ужгород

24.03 Мукачево

25.03 Тернопіль

30.03 Запоріжжя

31.03 Полтава

20.04 Кам'янець-Подільський

23.04 Київ

Також, найближчим часом ми повідомимо дати та міста проведення концертів в інших містах.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ BIO

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях… В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

На сьогодні гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільму Олега Борщевського «Німфо», який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. В 2016 році гурт взяв участь у популярному шоу Х-фактор 7 на СТБ.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Без обмежень, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: