ILLARIA

Українська етно-співачка ILLARIA, яка підкорила своїм голосом та стилем серця українців в телевізійних проектах, цього року готує подарунок своїм шанувальникам.

Етно-діва представить слухачам свій другий студійний альбом, а також разом з творчою командою виступить з концертами на його підтримку, 13 грудня 2013 м. Київ, 16 грудня 2013 м. Львів.

Прихильники співачки вже вкотре зможуть дивуватися і насолоджуватися її творчістю, а ті, хто потрапить на концерт вперше, відчують силу і красу музичних артефактів, яким ILLARIA подарує нове життя.

Вперше співачка предстане у непередбачувано контрастних образах-символах. Її голос поведе за собою у паралельні світи, зачарує прадавніми архаїчними мелодіями та вразить сучасним потужним звучанням.

Нова платівка ILLARIA стане свого роду календарем українських музичних традицій. Матеріалом для альбому виконавиця обрала виключно український фольклор у власному прочитанні. До нової платівки увійдуть як кавер-версії відомих українських народних пісень, таких, як «Цвіте терен», «Ой, верше мій, верше», «Ой сивая та і зозуленька», «Ой ходит сон коло вікон», а також рідкісні обрядові наспіви. Для створення нового етно-поп-рок альбому ILLARIA свідомо звертається переважно до обрядового фольклору, який, на думку співачки, найбільш яскраво виявляє душу і світогляд українців. Треки на етно-платівці ILLARIA звучатимуть відповідно до народного календаря: від веснянок-гаївок, через троїцькі і купальські поспівки, до колядок та щедрівок. Не обійдеться і без дитячих колискових і ліричних пісень з різних куточків української землі. Різножанрові композиції стануть справжньою подорожжю у часі та просторі.

Сама ILLARIA про новий альбом говорить: «Головне завдання, яке я ставила, створюючи цей альбом, — показати український фольклор стильним та елітарним, поділитися власним баченням сучасної етнічної естетики. Я вважаю, що наша культура — це не тільки вишиванки, борщі, сало та пишні весілля. Для мене українська автентика — це, в першу чергу, містична енергія землі і цілковита гармонія з космосом. Це дуже сильна музика. І, про це мій новий альбом!»

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию ILLARIA, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: