Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 жовтня

9:36  |  21.10.2024
Синєгубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 21 жовтня

Фото: kharkivoda.gov.ua

Ворог продовжує завдавати ударів по населеним пунктам Харківської області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 22:18 в Основ’янському районі Харкова внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено 4 житлові будинки, 6 нежитлових будівель та 14 автомобілів. Постраждали 11 людей.

О 22:15 у Київському районі Харкова внаслідок обстрілу пошкоджено 7 житлових будинків, 8 нежитлових будівель та 3 автомобілі, АЗС. Постраждала 1 особа.

О 15:28 у селі Новоплатонівка Борівської громади Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок, горіли конструктивні елементи житлового будинку. Під завалами виявлені тіло 71-річного чоловіка та тіло 72-річної жінки.

О 15:00 у селі Богуславка Борівської громади Ізюмського району внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок.

На Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення з російськими загарбниками. Дві атаки в районі Вовчанська відбито українськими воїнами, ще дві — тривають.

На Куп’янському напрямку противник 11 разів намагався витіснити наші підрозділи із займаних позицій поблизу Голубівки, Колісниківки, Лозової, Піщаного, Вишневого та Новоосинового. Чотири атаки досі триває.

У результаті посилення заходів з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків за добу евакуйовано 118 осіб (серед них 3 дитини).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: