Внаслідок російських ударів по Харківщині загинув мирний мешканець, постраждали троє поліцейських

21:22  |  23.09.2024
Внаслідок російських ударів по Харківщині загинув мирний мешканець, постраждали троє поліцейських

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

За процесуального керівництва окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 23 вересня о 8:10 росіяни обстріляли селище Старий Салтів Чугуївського району. Отримали поранення двоє поліцейських. Їх госпіталізували. Ще один працівник поліції звернувся самостійно за медичною допомогою. Пошкоджено службові автомобілі правоохоронців. Попередньо, окупанти били по населеному пункту з РСЗВ «Торнадо-С».

Близько 12:00 російські військові обстріляли село Степи Ізюмського району. Загинув 51-річний мирний мешканець. За попередніми даними, російська армія вдарила по селу з РСЗВ «Град».

Орієнтовно о 14:20 зафіксовано ворожий удар FPV-дроном по селу Івашки Богодухівського району. Пошкоджено приватні домоволодіння. На щастя, без постраждалих.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: