На Харківському напрямку росіяни намагалися штурмувати позиції Сил оборони у районі Вовчанська, на Куп’янському окупанти атакували 9 разів — Генштаб ЗСУ

17:22  |  18.09.2024
На Харківському напрямку росіяни намагалися штурмувати позиції Сил оборони у районі Вовчанська, на Куп’янському окупанти атакували 9 разів - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України стримують наступ російських окупантів. Терористи продовжують руйнувати українські міста і села ракетними, авіаційними та артилерійськими ударами. На цей час кількість бойових зіткнень зросла до 103. Найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках. Сили оборони вживають усіх необхідних заходів для недопущення просування противника в глиб української території. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку противник за підтримки авіації намагається штурмувати позиції наших підрозділів у районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку російські окупанти дев’ять разів атакували Сили оборони в районах Синьківки, Кругляківки та Стельмахівки. Два боєзіткнення ще тривають. Українські воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу втрат.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: