Терехов звернувся до ОВА, аби не було відключень світла

10:00  |  23.08.2024
Терехов звернувся до ОВА, аби не було відключень світла

Фото: city.kharkiv.ua

Міський голова Ігор Терехов звернувся до начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та АТ «Харківобленерго» з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові.

Мер зазначив, що вже два з половиною роки Харків знаходиться у прифронтовій зоні й постійно потерпає від збройної агресії рф. За цей час у місті внаслідок бомбардувань, ракетних атак, обстрілів були пошкоджені та зруйновані тисячі житлових будинків.

Разом з тим, зазначив мер, через постійний терор з боку країни-агресора харків’яни зазнають чимало побутових незручностей, пов’язаних з неможливістю надання їм комунальних послуг у повному обсязі, необхідністю відновлювати житло тощо.

«18 липня 2024 року Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у населених пунктах та на об’єктах у 20-кілометровій зоні від кордону з росією й білоруссю та у 20 кілометрах прифронтової зони відключати електроенергію не будуть, і Харків відповідає цим умовам. У зв’язку з цим звертаюся до Вас з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові й зробити все можливе, у межах своїх повноважень, аби мешканці прифронтового міста були зі світлом цілодобово», — зазначив Ігор Терехов у зверненні.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: