На Харківському напрямку окупанти активно застосовують КАБи, на Куп’янському ворог збільшив кількість атак — Генштаб ЗСУ

17:13  |  12.06.2024
На Харківському напрямку від початку доби вже відбулося дві невдалі спроби росіян атакувати район села Липці - Генштаб ЗСУ

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Від початку доби на фронті російсько-української війни відбулося 74 бойових зіткнення. Сили оборони рішуче стримують ворожий натиск та жорстко відповідають на будь-яку активність противника. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Харківському напрямку окупанти активно застосовують КАБи з території Бєлгородської області рф. Так, по Вовчанську та Глибокому вдарили з напрямку Шебекіно, по Подолянах — з напрямку Ушакового, по Липцях і Тернах — з напрямку Бєлгорода, а по Ветеринарному — з району Валковського. На цьому ж напрямку агресор атакував в районі Глибокого.

Також ворог збільшив кількість атак на Куп’янському напрямку. Тут зафіксовано шість невдалих спроб потіснити наші війська. Іще три штурмові дії тривають в районах Синьківки, Берестового та Піщаного.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: