ПРЕМ`ЄРА!!! Hello Musical

Інтерес до мюзиклу пожвавився в Харкові два роки тому, коли американська культурна місія оголосила в нашому місті кастинг на участь у фінальному шоу концертного та освітнього проекту «Шлях до Бродвею». У завершальному концерті було доручено брати участь симфонічному оркестрові Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. Лисенка під керівництвом головного диригента Дмитра Морозова. Він же в 2018 році виступив ініціатором нового, вже самостійного проекту, який об'єднав професіоналів співу й танцю і був з величезним успіхом показаний на нашій сцені вже як репертуарний концерт — спектакль.

Черговий подарунок харківські любителі мюзиклу отримають перед новим 2020 роком. Це абсолютно нова програма, в якій виступатимуть улюбленці публіки, що мають досвід участі в популярних проектах для широкої аудиторії. На сцену вийдуть заслужені артисти України Тамара Гармаш, Олена Старикова, Олена Ширяєва, Олексій Сребницкий, лауреати національних і міжнародних конкурсів Володимир Козлов, Олеся Мішаріна, Вікторія Житкова, Ігор Бондаренко, Роман Гордєєв, Олександр Золотаренко, Роман Леденьов, Максим Ворочек, Євген Лисицький, Юрій Кудрявцев, Андрій Даценко та ін., а також артисти й солісти балету. Порадує слухачів і симфонічний оркестр театру, який виконає не лише фрагменти мюзиклів, а також композиції Ніно Рота, Глена Міллера, Скотта Джопліна, Еріка Серра та інших авторів, широко відомих у світовому кінематографі та джазі.

Назва цього спектаклю-концерту в 2-х відділеннях «Шедеври світового мюзиклу» повністю себе виправдовує. У ньому виконуватимуться уривки з «Вестсайдськой історії» Леонарда Бернстайна — історії гарлемських Ромео та Джульєтти, блискучого мюзиклу Елтона Джона «Король-лев», не менш популярного, ніж диснеївський мультфільм, пісні з репертуару Шер, Енді Вільямса та інших кумирів світової музичної естради. Широко будуть представлені Кол Портер з мюзиклом «Цілуй мене, Кет»! за п'єсою Шекспіра «Приборкання норовливої» і класик ХХ століття Джордж Гершвін («Поргі та Бесс», «Людина, яку я кохаю»). Прозвучать й знамениті гарлемські «спірічуелс» — джерело багатьох мелодій американського джазу і мюзиклу. Жодного не залишить байдужим арія діви Плавалагуни з «П'ятого елементу» і пісня пам'яті Карузо композитора Лучо Далла, яку залишив у своїй спадщині Лучано Паваротті. Отже, на слухачів у передноворічні вечори чекає справжнє свято захоплюючих мелодій, яке отримає яскраве й видовищне втілення в режису і Армена Калояна та сценографії Надії Швець.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию ПРЕМ`ЄРА!!! Hello Musical, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: