Ніч Іспанського Кіно

У цей час нічне небо перетвориться на екран кінотеатру, на якому запалають шедеврі Іспанського кіно, якими Ви зможете насолодитися протягом 307 захоплюючих хвилин !

Програма показу:

-1- «ЗОЛОТО»

Іспанія, 2017, 103 хв., історичні пригоди
Режисер: Агустін Діас Янес
Актори: РаульАревало, Хосе Коронадо, Барбара Ленні
Центральна Америка, 1540 рік. Важкий прохід крізь джунглі, ріки й болота. Виснажені дощем, спекою, вологою й гарячкою, іспанські дезертири наполегливо пробиваються крізь землі, населені дикими тваринами й ворожими аборигенами та каннібалами, з якими доводиться битися на кожному кроці, в жорстоких облогах і невпинних сутичках, йдучи за одним — золотом.
Вони знають, що їх переслідують, бо їх сягли чутки, що королівський намісник відправив їм услід ще одну групу солдатів, які мають взяти їх у полон або вбити в ім’я Імператора. Тож єдиною надією бунтівників залишається просування вперед до мети, бо за золото їм пробачать усе. Водночас на заваді стає ще й взаємна ненависть.

-2- «СВЯТИЙ ТАБІР»

Іспанія, 2017, 109 хв., музична комедія
Режисер: Хав’єр Кальво, Хав’єр Амброссі
Актори: Макарена Ґарсія, Анна Кастійо, Белен Куеста
Марія і Сусана — двоє бунтівних підлітків, що проводять літо в таборі, який утримують черниці. Дівчата живуть з ігуменею Бернандою, монахинею у віці, що бажає оновлення, та молодою сестрою Мілагрос, яку сповнюють сумніви. Спільне в них — лише музика, що супроводжує зіткнення юнацького бунту й церковних порядків, створюючи гімн свободі й першому коханню.

-3- «ВЕРОНІКА»

Іспанія, 2017, 105 хв., жахи
Режисер: Пако Пласа
Актори: Сандра Ескасена, КонсуелоТрухійо, АнаТоррент

Вероніка доглядає молодших брата й сестру з дня смерті батька. В день повного сонячного затемнення Вероніка та двоє друзів вирішують зробити спіритичну дошку Уіджа, щоб викликати дух батька. Під час самого затемнення розбивається скло. Вероніка входить у транс і втрачає свідомість. Оговтавшись, вона йде додому, де стає помічати невеликі зміни: предмети, що рухаються, чиєсь дихання в темряві… Вона досі не свідома жаху, який на неї чекає.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Ніч Іспанського Кіно, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: