Опера «Пиковая дама»

Опера «ПИКОВА ДАМА» П.Чайковский

Опера «Пікова дама» – НЕ АРГУМЕНТ ДЛЯ ТИХ, ХТО ВПЕРШЕ ХОЧЕ ПІТИ ДЛЯ ТЕАТРУ твір для тих, хто цінує ексклюзивність, елітарність в мистецтві. Разом з тим, це справжня класика оперного театру, народжена геніями О. Пушкіна (за мотивами повісті якого написане лібрето) та композитора П. Чайковського. Музика російського класика розкрила весь містичний і водночас глибоко людяний потенціал твору О. Пушкіна.

Навіть той, хто ніколи не бував в опері, сто відсотково??? чув коронну арію гравця з долею Германа «Что наша жизнь? Игра!» Але відчути пульсацію гри справжнього лицаря фаталізму, борця із фатумом, пережити разом із ним його божественне кохання і саморуйнівну гонитву за таємницею «трьох карт» і саму його смерть можна лише, прийшовши на виставу до ХНАТОБу.

Спектакль здійснили народний артист України В. Лукашев та народний художник України Л. Братченко. Виставу вирізняє ідеальне взаємопроникнення музичної та візуальної сфер, психологічна влучність та ефектність мізансцен. Харківська «Пікова дама» визнана кращою постановкою цієї опери на пострадянському просторі.

Тривалість: 3 год 20 хв.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Опера «Пиковая дама», смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: