Дітям загиблих

Жадан і Собаки SHANA — ШANA Улица Курзу П@П@ КАРЛО і Борис Севастьянов (Boris Sevastyanov) – у благодійному рок-концерті, мета якого – зібрати кошти дітям загиблих українських військових.
Будь ласка, поширюйте цю подію – давайте долучимо максимально багато людей до допомоги цим дітям.

Та оскільки ці гроші підуть не на гонорари музикантам (усі вони грають безкоштовно, за що ми їм безкінечно вдячні), а на допомогу дітям наших загиблих захисників, будемо вдячні кожному, хто зможе зробити трошечки більший внесок.

Цей концерт – друга (і перша у Харкові) подія новоствореногоБлагодійний фонд Сергія Жадана.
(Перша – Презентація аудіокниги Сергія Жадана «Тамплієри» 9 лютого в Києві)
2,5 роки Сергій із друзями-волонтерами їздить на Схід з гуманітарними місіями: купують і привозять необхідне в лікарні, інтернати, школи, бібліотеки, а ще – проводять концерти, поетичні вечори і, головне, – говорять із місцевими жителями. Дають їм відчути, що вони не самі, що Україна не відмовиться від свого Донбасу і своєї Луганщини, намагаються розвіювати страхи і міфи. Благодійний фонд – логічне продовження цієї роботи, і створений він для того, щоб витрати зібраних коштів були прозорими, а залучених до добрих стправ людей ставало більше.

Більше про діяльність фонду ми будемо потроху розповідати на його сторінці,
та вже сьогодні можемо сказати, що найперше він допомагатиме
— дітям загиблих військовослужбовців (особливо – з багатодітних родин Донеччини, Луганщини, Харківщини)
— інтернатам та дитячим садкам
— школам та бібліотекам на звільнених територіях та у віддалених районах Харківщини (купуватиме книжки, підтримуватиме освітні й культурні проекти)
— медичним закладам прифронтових регіонів
І ще одна генеральна мета фонду – безперервна культурна взаємодія, включення віддалених регіонів у загальноукраїнський культурний контекст: мистецькі фестивалі, концерти та інші культурні акції, знайомство решти України з культурними проектами східних регіонів і навпаки

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Раздел Афиша Харькова представляет вашему вниманию Дітям загиблих, смотрите также:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: