Мой Харьков

Зірвав з вуха літньої жінки золоту сережку: у Харкові затримали нападника

Зірвав з вуха літньої жінки золоту сережку: у Харкові затримали нападника

Фото: hk.npu.gov.ua

Харків’янка вийшла з під’їзду, щоб викинути сміття, до неї підбіг невідомий та зірвав прикрасу. Зловмиснику повідомили про підозру та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Повідомлення про подію по вулиці 23-го Серпня надійшло до поліції 5 вересня об 11:20. 83-річна постраждала надала детальний опис нападника.

Під час проведення першочергових оперативних заходів поліцейські виявили чоловіка, схожого на зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за скоєння аналогічних злочинів.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та ХРУП № 3, із залученням УОТЗ ГУНП в Харківській області оперативно затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нападнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Перевіряється причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів на території Харкова та області.

Exit mobile version