Мой Харьков

В Основ’янському районі завершують підготовку до опалювального сезону

В Основ'янському районі завершують підготовку до опалювального сезону

Фото: city.kharkov.ua

Основ’янська філія КП «Харківські теплові мережі» завершує літню ремонту кампанію. Як повідомили на підприємстві, триває останнє перекладання ділянки магістральної мережі у пров. Лопатинському.

За словами начальника Основ’янської філії Владислава Тимофєєва, головною ознакою літньої ремонтної кампанії став саме капремонт внутрішньобудинкових систем, що дуже важливо для старих багатоповерхівок у центрі міста.

Загалом у районі замінили системи подачі тепла та гарячої води в будинках за 33-ма адресами. В одному з них, на вул. Георгія Тарасенка, за зверненням мешканців за добу відновили систему під’їзного опалення та замінили теплообмінне обладнання в підвалі будинку.

Також у будинку на вул. Молочній, мешканці якого скаржилися взимку на якість опалення, відновили всю систему тепло- та гарячого водопостачання, встановивши нові підвальні комунікації та стояки у квартирах.

Філія підготувала до опалювального сезону всі 411 будинків. Також було капітально відремонтовано центральний тепловий пункт, що обслуговує 35 житлових будинків, дві школи та два дитсадки.

Exit mobile version