Мой Харьков

В Харькове продавщицу, которая отказалась обслуживать на украинском языке уволили

В Харькове продавщицу, которая отказалась обслуживать на украинском языке уволили

Продавщица киоска с полуфабрикатами на улице Деревянко, которая отобрала у клиентки товар и вернула деньги из-за просьбы обслуживать на украинском языке, обманула женщину и вместо номера телефона хозяина киоска дала номер своей подруги, чтобы та якобы подыграла ей в этом конфликте. Продавщицу уволили, а конфликт с настоящим владельцем киоска улажен. Об этом на своей странице в Facebook написала участница конфликта, координатор научно-популярного клуба «Свободный университет» Оксана Хвыля.

По словам Оксаны, настоящим владельцем киоска оказался украиноязычный мужчина родом со Львова.

«Власник нормальний, україномовний, родом зі Львова. А продавчиню він взяв на заміну, поки постійна хворіє. Ця хитроср (закреслено) хитрозроблена істота намагалася обдурити мене і власника. Коротше, коли я попрохала контакти, вона, радіючі, що така розумна, дала мені телефон подружки. А коли мене послала ще й її подружка… Отут в мене впала планка. Причому, власник сказав, що якби вони б не були такі дурні, подружка могла б вибачитися телефоном, і ніхто б нічого не дізнався. Коли власник побачив хвилю в соцмережах, йому стало погано. В той момент, коли я побачила в приваті повідомлення від його дружини, він вже знайшов заміну, і звільняв красаву», — пишет Оксана.

По ее словам, продавщица не хотела давать номер телефона Оксаны владельцу киоска.

«Цікаво, що йому вона не хотіла давати мій телефон, він прохав — дай, вона ж дзвонила твоїй подружці, але ця тільки повторювала, що ні, ніякого телефону вона мені не давала. Але вона настільки тупа, що подзвонила мені сама (ага, безпалєвно). Коротше, ми з’ясували, що вона забрехалася (привіт моїм хейтерам!)», — написала Оксана Хвыля.

Женщина пишет, что посоветовала владельцу киоска разместить номер телефона под стеклом магазина дабы на будущее избежать подобных ситуаций.

«А цій істоті я сказала в очі, що тут Україна, і тут така російська брехня, до якої вона звикла, не проходить. Теж мені, іхтамнєтка. Взагалі, цікаво, як вона проілюструвала уцю гнилість Русскава міра™. Так що, відбій повітряної тривоги. Купуйте у власника картопляники і бандерики. Він радий кожному, і був приємно здивований такою кількістю патріотів», — написала Оксана.

Напомним, ранее MyKharkov.info сообщали, что продавщица киоска с полуфабрикатами на улице Деревянко в Харькове отобрала у клиентки товар и вернула деньги из-за просьбы обслуживать на украинском языке.

Exit mobile version