Мой Харьков

Ситуація на Печенізькій дамбі повністю контрольована — Синєгубов

Ситуація на Печенізькій дамбі повністю контрольована - Синєгубов

Фото: t.me/synegubov

Ворог продовжує бити по критичній інфраструктурі Харківщини, намагаючись влаштувати в області техногенну катастрофу. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

«Разом з фахівцями оглянули Печенізьку дамбу у Чугуївському районі, по якій російські окупанти вже неодноразово завдавали ракетних ударів. Вчора зафіксували влучання в дамбу 2 ракет. Пошкоджено верхній шлюз. На щастя, ніхто не постраждав», — повідомив Олег Синєгубов.

Зараз фахівці ліквідовують наслідки обстрілів. Ситуація на дамбі повністю контрольована. Загрози прориву дамби та затоплення територій немає.

«Робиться усе, аби відновити пошкоджену критичну інфраструктуру у максимально короткий термін», — повідомив Синєгубов.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що в населеному пункті Печеніги на Харківщині окупанти намагалися зруйнувати дамбу Печенізького водосховища, успіху не мали. Жителів Печенігів на Харківщині попередили, як діяти в разі руйнування дамби.

21 вересня російські окупанти завдали 2 ракетних ударів у Чугуївському районі. В результаті обстрілу на Печенізькій дамбі зруйновано верхній шлюз.

За словами голови Печенізької громади Олександра Гусарова, небезпеки підтоплення територій після удару по Печенізькій греблі немає.

Exit mobile version