Мой Харьков

На Харківщині затримано зловмисників, які обікрали двох жінок на понад 40 тисяч доларів США

На Харківщині затримано зловмисників, які обікрали двох жінок на понад 40 тисяч доларів США

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисники проникали до квартир та будинків громадян, звідки викрадали гроші та інше майно. Чоловіки затримані, їм повідомлено про підозру у скоєнні низки майнових злочинів. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

6 серпня цього року до відділу поліції №2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення про те, що в місті Зміїв невідомі пошкодили металопластикове вікно, розташоване на другому поверсі 9-поверхового будинку, проникли до квартири та викрали гроші в сумі 85 000 гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця скоєння злочину та вилучила речові докази.

Під час оперативно-розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області разом із працівниками ВП № 2 Чугуївського РУП встановили, що до скоєного злочину причетні троє чоловіків 33, 45 та 46 років.

Встановлено, що чоловіки скоювали крадіжки в Харківському районі. У вересні в Мерефі вони проникли в будинок та викрали звідти 40000 доларів США. Того ж дня зловмисники викрали ще з одного будинку 1000 доларів США та 3000 гривень.

26 вересня співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з працівниками ВП № 2 Чугуївського РУП та ВП № 2 ХРУП № 1 та залученням співробітників полку поліції особливого призначення затримали зловмисників.

В ході обшуків за місцями мешкання фігурантів виявлені та вилучені речові докази.

27 вересня чоловікам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. Вони затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі поліцією встановлена причетність чоловіків ще щонайменше до 6 фактів квартирних крадіжок, скоєних на території Харкова та Харківської області.

Exit mobile version