Мой Харьков

На Харківщині затримали чоловіка, який під час святкування Великодня ледь не зарізав свого племінника

На Харківщині затримали чоловіка, який під час святкування Великодня ледь не зарізав свого племінника

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисником виявився раніше судимий за аналогічний злочин 67-річний житель району. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

16 квітня до Чугуївського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували 38-річного жителя села Зауддя з проникаючим пораненням черевної порожнини.

Поліцейські з’ясували, що ввечері під час святкування Великодня, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, 67-річний чоловік почав з’ясовувати стосунки зі своїм племінником.

Між чоловіками виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті. В результаті суперечки дядько завдав племіннику удар ножем. Потерпілого доставили до лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка вилучила речові докази, у тому числі знаряддя злочину.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Exit mobile version